niet Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 głównie zależy mi na podstawce i magnesie na szprychę, resztę mogę przekładać z drugiego roweru, ale jakby ktoś chciał pozbyć sie tez czujnika kadencji i prędkości to wezmę. Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Trochę nie na temat napiszę, ale mi się przypomniało, że mam do odsprzedania licznik Sigma BC 12.12 bezprzewodowy, ale bez czujnika prędkości (zmieliłem go w kole...), może uda się taki czujnik dokupić. I jeszcze mam licznik Kellys Recon (niewielka ryska na wyświetlaczu). Jeden i drugi odsprzedam za symboliczne 25zł. Koszt wysyłki w cenie. Może chociaż na ulubioną pizzę zarobię :) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Ja ma po kumpla liczniku gdzieś jakieś czujniki i podstawkę bezprzewodową Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 15 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jacek, odkupię chętnie. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 15 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 @niet, do Sigmy podejdzie każdy magnes, nie musi być firmowy. To tak na marginesie. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 16 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 no domyślam się ;) ale jak ktoś chce się pozbyć podstawki to i magnes może ma. Ciekaw jestem czy czujniki są jakoś sparowane z licznikiem, czy nie ma jakiegoś kodowania (w przypadku gdybym kupił od kogoś stary czujnik prędkości/kadencji). Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jeżeli nie znajdziesz nikogo chętnego do sprzedaży, to na Allegro jest tego od groma. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi