jajacek Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 No Spec tani nie jest. Ale pod koniec roku wyprzedają się kolekcje i egzemplarze testowe w mocno obniżonej cenie. I wtedy jak się wie z kim gadać można kupić rower 30% taniej Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Proponują mi jeż teraz 25%, ale na Roubaix tego podstawowego musiałbym chyba z 60% dostać zniżki. No cóż są piękne, ale póki co poszukam czegoś w moim zasięgu, jak triban 540;), no chyba że trafię na coś używanego, a pewnego. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Nie wykluczam że sprzedam mojego Roubaix. Ale jeszcze muszę dojrzeć :) Jeszcze muszę zobaczyć czy nie przekonam do niego mojego kumpla Cyborga. Jest nas czterech kumpli. Trzech jeździ na Roubaix. Tylko Cyborg się wyłamuje ze swoją Orbeą :) Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 jakby co dawaj znać, albo jakbyś słyszał o czymś innym fajnym;) tylko ja potrzebuję pewnie 54 albo 56 cm. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mój jest 54 Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 11 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 może to znak:D Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Byłeś w tym Czersku? Jak było? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 5 os grupa, fajna, głównie ja dyktowalem tempo, 3 osoby się trzymały na resztę co jakiś czas czekaliśmy. 120km zrobiłem, średnia wyszła 20. Sam pojechał bym szybciej, ale było fajnie. Pierwsza setka w życiu, a dzięki tempu, mógłbym jeszcze jechać, oczywiście jakbym koła na 5km przed domem nie rozwalił. No i od kabaty super trasa, tylko koniecznie rano trzeba ruszyć bo później sporo pieszych i rowerow. Powtórzę tę trasę jeszcze raz, ale sam. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A nie jechał taki Witek na Scott'cie z czerwoną sakwą? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jechał;D zalapal się przypadkiem bo jego grupa odjechała, wiec go przygarnelismy. Fajny gość;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To mój bardzo dobry kumpel. On lubi takie wyprawy trekkingowe. Gramy razem od wielu lat w tenisa. Nasze dzieci ze sobą trenowały. Jego młody jest w tej chwili czołowym warszawskim młodzikiem. A mój uciekł w kolarstwo. Czasem się z Witkiem przejedziemy lajtowo po pracy, czasem pojedzie z naszą grupą ale nasze tempo mu nie odpowiada. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Na mnie też narzekał;) na niego czekaliśmy glownie;D Mimo że namawiał nas żeby go zostawić, że da rade sam. Jego grupa do Czerska ruszyła 15 min przed nami, jechała najkrótsza droga, a dojechał jak my po pół godzinnym leżenia na trawie dziedzińcu zamku wychodzilismy. Mimo iż trochę narzekał to chciał dalej jechać z nami;) przede wszystkim było miło i nie aż tak STRASZNIE wolno. Dzień później jechała druga tura. Śr prędkość 16km/h i tego juz bym chyba nie zdzierzyl Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A masz jakiś ślad na Stravie czy Endo? Tak z ciekawości chciałam zobaczyć, jaka to trasa :) Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 12 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Tak, Siądę później do kompa to podeślę. Mam i to i to, tyle że endo zgubilo sygnał na części.. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 A to sobie nie chciałeś do Endo importować całości, mając taką możliwość? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi