carlos1922 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam wszystkich serdecznie. Czy ktoś może polecić spodnie zimowe do jazdy szosowej z wkładką? Najlepiej z funkcją windstopper. Odnośnik do komentarza
Oskar Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Persymona - SkiTeam na 3 stawach jest średnio zaopatrzony. Mają rowery Cube, trochę markowych ciuchów. Byłem tam z ciekawości w sezonie i nie byłem zachwycony. Natomiast fajne rzeczy mieli w tym samym budynku tylko z drugiej strony w Go SPort. Kupiłem tam w lipcu spodenki Vezuvio w dobrej cenie. Mieli też jakiś wybór damskich spodenek. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @persymona Rozmawiałem dziś z ta kumpelą która jeździ 20 tys km rocznie. Od lat jeździ w spodenkach damskich Craft i takowe poleca. Jak jej podeszły to kupiła 3 pary na zapas. @carlos Nieustająco polecam Decathlon i Biemme. I raczej takie które mają membranę tylko z przodu. Z tyłu jest niepotrzebna. Ja mam Biemme z membraną Atex. Ale używam tylko jak jest mega zimno albo jak zamierzam jechać lajtowo. Bliżej -10. Koło zera używam podwójne krótkie spodenki i lekko ocieplane nogawki Rogelli. Mam też mocno ocieplane nogawki Rogelli z softshellem z przodu. Tych używam tak gdzieś w granicach 0 do -5. Odnośnik do komentarza
Gruchenfuhrer Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ja mam jedne długie spodnie Berknera (Mario Plus. o których już wspominałem) - mega wygodna wkładka. Ostatnio kupiłem ten model Muddy Fox Breed. Dość wygodne, sympatyczne w kroju. Ciekawe żelowe wkładki chroniące biodra. Przy 8 stopniach niestety jedne i drugie nadal zbyt ciepłe ? Odnośnik do komentarza
Bici Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jeżeli budżet Ci na to pozwala to spokojnie możesz rozglądać się za spodenkami Crafta,bo jakość wykonania jak i komfort jest na wysokim poziomie,a taniej znajdziesz je w sklepach internetowych,warto poszukać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi