Alfine Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 ,,Co do minusów ciągle podtrzymuję, że ma najgorszy lakier z jakim się spotkałem'' Najśmieszniejsze jest to, że tak naprawdę to, co w Romet-ach jest zrobione w Polsce poza montażem to właśnie malowanie ram. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Haha nie wiedziałem :) Z sygnałów z serwisu: kaseta, łańcuch, wkład supportu, klocki hamulcowe do wymiany. Czekam na wyrok w sprawie amora:/ Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jeny, ile na nim zrobiłeś, że tyle już do wymiany? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Cała zimę 2-3 razy w tyg. Po 30-40km. Ale support będę reklamowal, od początku trzaskal Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 A co z tym amorem nie halo? I ja ci się Michał jechało w niedzielę na nowych ustawieniach roweru? Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zjechałem, przez przypadek, po schodach na zablokowanym, i się już nie blokuje. Super się jechało. Korcie mnie żeby spróbować Jeszce się wyciągnąć, ale to po najbliższej sobocie. Trasa z dojazdem wyjdzie ponad 120km więc to może być mój rekord. Zobaczymy jak zareaguje. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 U mnie stukał suport. Po wymianie napędu wszystko cacy. Po ok. 500km w suchych warunkach ponowne smarowanie łańcucha i zonk - trzeszczy jakby miał z 5 tysięcy. Teraz muszę cholerstwo rozebrać, wyczyścić i znowu nasmarować. "Jak nie urok o sraczka"... :o Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 No u mnie wkład supportu był do wymiany. 1500km. Łańcuch i kaseta, klocki hamulcowe też, ale to akurat moje zaniedbanie zimą. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi