niet Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Super sprawa. Daj znać jak będą jakieś zawody w okolicy, chętnie wpadnę pokibicowac;) Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 No ładnie, ładnie! Super team macie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 23 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Super sprawa. Daj znać jak będą jakieś zawody w okolicy, chętnie wpadnę pokibicowac;) Jutro, niedziela, WAT, 13:00. Mistrzostwa Mazowsza MTB Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 ech, aż tak szybko się nie spodziewałem, a miałem blisko. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Nic nie straciłeś. Czuł się zmęczony i nie pojechał :) Dam znać następnym razem Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Czekam na info:) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 A do Małopolski lub na Podkarpacie też jeździcie czasem? ;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Na TourDePologne chłopaki jeździli w tym roku :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 To może w przyszłym roku wpadnę. A da się Was poznać, czy na takiej imprezie jesteście vipami za siatką? ;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Siatek nie ma. Można nawet dotknąć żywego człowieka :)Młody pewnie w przyszłym roku pojedzie TdP ale nie wiadomo gdzie będą etapy No i jakieś Puchary Polski. Ale ja pewnie w przyszłym roku rzadko będę z nim jeździł. Tylko na najważniejsze wyścigi Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Nie mów mi, że TdP nie jest ważny ;) Zwykle jakiś w okolicy Krakowa/Rzeszowa się zdarza, a dla mnie to ta sama droga. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 TdP jest ważny więc na taki pewnie pojadę. Ale TdP dla młodzików to straszna lipa,. Miejskie kryterium na dystansie 15km. Więc burza w szklance wody. Dużo marketingu i prestiżu a mało ścigania. Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ja bym chętnie przejechał się w TdP amatorów. Może w przyszłym roku się skuszę. Ale na filmikach widziałem, że tłok jest tam ogromny, zwłaszcza na podjazdach, gdzie mnóstwo ludzi prowadzi rowery. Tego zagęszczenia trochę się obawiam. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Ja się boję. Część twierdzi że jest to super impreza a część wraca z połamanymi rowerami i kończynami. Dystans jest strasznie krótki więc startują wszyscy komu się tylko chce. Chyba wolę pojechać na Tatry Tour gdzie może przyjadę ostatni ale ponieważ dystans jest 200 km po górach to żadnych przypadkowych niedzielnych rowerzystów tam nie będzie. Najwięcej ludu z którym jechałem to było otwarcie sezonu szosowego w Warszawie gdzie jechało ok. 300. Była jedna kraksa ale niewielka. A na TdP potrafi być 2000. Z czego pewnie 1500 które nie mają pojęcia o jeździe w peletonie i bezpieczeństwie. Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 No właśnie. Potwierdziłeś moje obawy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi