unavailable Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Faktycznie, dziadostwo straszne. Myślałam, że jak takie TdP, to nawet młodzicy czymś muszą się wykazać, jakaś listą startów czy coś, a nie open lub "pół-open" (na zasadzie, że masz klub, to już ci wolno). Ja zresztą z takiej przyczyny nie mam ochoty jechać nawet na pseudozawody w Koziej Wólce czy inną poznańską Skodę. Pod tym względem lepiej psychicznie działałyby na mnie time-triale. Oczywiście, jakbym miała z czym startować ;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jak ktoś chce się sprawdzić to najlepsze są maratony szosowe. Jest kilka organizacji, które je robią. Np. supermaratony.org. Jest klasyfikacja według płci, według kategorii wiekowych. Można ścigać się na szosówkach, można na rowerach "innych", czyli takich które nie mają baranka i minimalna szerokość opony to 35. Startuje się w grupach po 15 osób. Jest stosunkowo bezpiecznie a ze względu na dystans raczej nie ma niedzielnych rowerzystów. Mini 80 km, Mega 160 km, Giga 240 km. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Tak na szybko rower mojego młodego, wypożyczony przez sponsora, firmę Cozmo Bike na najbliższe wyścigi MTB: Specyfikacja: https://www.bike24.com/p2184835.html Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Elegancka maszyna. No i na pewno frajda dla Marka, że sobie fajny rower wypróbuje. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Leć Marek, leeeeeeć, po złooootooo! :D Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Brawo sklep!! A młodemu samych sukcesów;) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 29 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Marek Kapela, Mistrzem Polski MTB! Sent from my SM-T360 using Tapatalk Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Serdeczne gratulacje! Zarówno dla Taty jak i Syna! Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Gratulacje dla Was! Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 https://www.facebook...651320128285296https://www.facebook...651359801614662 Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jeśli ktoś to jeszcze ogląda to tu najnowsza fotka pozycji Marka z czasówki na Pucharze Polski w Koziegłowach, którą wygrał. Zbliża się pomału do pozycji pro. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Jak ci ludzie to robią, że potem nie mają zwyrodnień karku? Bo tak poza tym wszystko okej, wyćwiczyć się da, ale takie wyginanie szyi nijak ma się do ergonomii. Oczywiście winszuję kolejnego sukcesu :) Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zbliża się pomału do pozycji pro. Marek to już ma pozycję pro. Może jeszcze nie taką jak Martin czy Dumoulin, ale już Nibali czy Quintana lepszej nie mają. A jeszcze co będzie jak wsiądzie na rower do TT! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi