Skocz do zawartości

Triban czy Fitness?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawialiśmy o nim wcześniej, tylko był w innym kolorze :D

Myślę, że jesień (jeszcze tak do końca roku) jest czasem okazji. Można kupić konkretne modele za mniejsze pieniądze. Potem już zostają już droższe nowości, albo "resztki" z poprzednich lat czyli rama np. rama xxl, xs, kolor seledynowo-kałowy itp. Jakbym miał kupować rower, to właśnie teraz. 

Jeszcze jedna dygresja :D :

Wczoraj jeździłem rowerem po mieście między godziną 14 a 16.00 i to nic przyjemnego nawet z amorem, a co dopiero na sztywnym. Trzeba uważać nie tylko na samochody, autobusy, pieszych, ale i na dziury, kratki ściekowe. Jadąc jakieś 500 metrów po bruku nieźle mnie wytrzęsło :) Chciałem sobie sprawić drugi rower na sztywnym. Myślałem sporo o http://www.konaworld.pl/galeria,243,big_rove, ale chyba już podziękuję :) Próba ominięcia kratki ściekowej może skończyć się zderzeniem z autem :D

Opublikowano

To nie ten sam model. Ten jest comp carbon, a ten droższy elite carbon. Ja jestem przyzwyczajony do sztywnego widelca, tylko, że na ramie cor-mo. Na początku chciałem kupić rower typowo szosowy z barankiem, ale stwierdziłem, że to nie dla mnie. Prawdopodobnie wezmę tego pellsa, ale czailem się także na radon skill 7, cube sl road.

Opublikowano

Pomyliłem się, wersji Lite nie ma, jest Elite - zgubiłem literkę. A wersja zwykła ma troche gorszy osprzęt, moim zdaniem - warto dopłacić do Elite.
Dziś ma przyjść do mnie paczka, kupowałem w sklepie top-narty.pl, Realizacja zamówienia trwała 2 dni robocze, wczoraj wysłali paczkę kurierem FedEx, dziś na pewno przyjdzie, jak na razie praca sklepu bez zarzutu. Napiszę potem co i jak. Pozdrawiam!