lukasz.przechodzen Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ostatnio w Łodzi widziałem dziewczynę, która wiozła dzieciaki w takim skrzyniowcu, więc powoli coś się zmienia :) Odnośnik do komentarza
GrzeSek Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mi się marzy Trek, nie ważne jaki :D Chciałbym mieć po prostu rower tej firmy. Odnośnik do komentarza
Kuba10088 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Mi się marzy Trek, nie ważne jaki :D Chciałbym mieć po prostu rower tej firmy. Mnie też marzy się Trek, chociaż Meridy też są fajne ;) Odnośnik do komentarza
Koval Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wprawdzie wolę większe modele, na sztywnej ramie, ale chętnie spróbowałbym czegoś takiego:http://images.internetstores.de/products/08_Dahon_Jetstream_XP_l_1024x768.jpg Odnośnik do komentarza
ArturKrk Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Hej, Ja w sumię specjalnie nie mam wielkich marzeń rowerowch. Myślę, że najwiekszym moim marzeniem będzie złożenie za jakiś czas jak pozwolą finanse, roweru szosowego takigo uszytego na miarę na podzespołach, które wybiorę sobie sam:). A z takich gotowców to Wilier Triestina ZERO.7 :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
soenmeis Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Giant Fastroad comax i fastroad slr są super.W sumie w moim zasięgu finansowym,ale że nie jestem rowerowym ultrasem :) i jeżdżę tylko przy dobrej pogodzie,której jesienią i zimą prawie u nas nie ma ,a wiosną i latem jest jej mało to szkoda mi kasy na garażowany rower. Odnośnik do komentarza
Gruchenfuhrer Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Do niedawna moim marzeniem był Unibike Globetrotter GTS, ale żem je zrealizował :P Teraz gromadzę klamoty na pierwszą rodzinna wyprawę - samo to już jest ekscytujące :) W następnej kolejności będę marzył teraz o jakiejś fajnej szosie - na czas gdy już nabędę kondycji i będę miał czas na rowerowe szaleństwo :P Odnośnik do komentarza
pawel3373 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mi się marzy jakiś rower crosowy, tyle że składany, nie przepadam za "kupnymi" Usilnie zbieram fundusze i gromadzę doświadczenie żeby to marzenie spełnić. Może w przyszłym roku się uda poskładać, rozpiska części już czeka :D Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 JEST!!!!!!!! "nowa nowość" od treka w moich ulubionych barwach... miażdży wszystko ;).. wlasnie stał się moim numerem 1 http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/mountain/cross_country/procaliber_sl/procaliber_9_9_sl/ Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 no z RS-1 :D fajny ten wideł :D za niego samego trza dać 7 tys. :D Odnośnik do komentarza
iowa74 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ładniusi i trochu kosztuje ;) Tak po za tematem. Zastanawia mnie czemu w rowerach tak mało jest amorów up-side down ( chyba tak się to pisze). Ze względu na heble szczękowe? Czy za względu na koszty konstrukcji? A może na coś innego? Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ładniusi i trochu kosztuje ;) Tak po za tematem. Zastanawia mnie czemu w rowerach tak mało jest amorów up-side down ( chyba tak się to pisze). Ze względu na heble szczękowe? Czy za względu na koszty konstrukcji? A może na coś innego? Upsajdy mają mniejszą sztywność skrętną niż tradycyjne widelce. Podobnież technologie zastosowane w RS-1 zmniejszają tą wadę. Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ciekawe jak jest z amorami typu Lefty np. w Cannonach.. czy miał ktoś styczność z takim sprzętem? jak to się sprawuje? bo jak się na to patrzy to aż dziw bierze, że to jeździ :) Odnośnik do komentarza
Marek Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 ciekawe jak jest z amorami typu Lefty np. w Cannonach.. czy miał ktoś styczność z takim sprzętem? jak to się sprawuje? bo jak się na to patrzy to aż dziw bierze, że to jeździ :) Fakt, wygląda jak zepsute :D kumpel jest wielkim fanem cannondale'ów ma ich chyba 5 i bardzo sobie chwali. Odnośnik do komentarza
dns Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 jak dobrze pamietam to Jacek z United Cyclist mowił chyba ze to rozwiązanie jest nawet lepsze niż tradycyjne... Trzeba kiedys sprawdzic. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi