Pepe75 Opublikowano Środa o 19:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:07 Poradźcie coś. Mam manetkę jak na zdjęciu - nie wiem jakiej firmy, w specyfikacji roweru brak info. Kupiłem mocowanie https://www.centrumrowerowe.pl/obejma-do-manetki-oneup-components-pd42390/?v_Id=229584 ale niestety nie pasuje. Może Ktoś podpowie jakie mocowanie kupić (optymalnie i-spec ev) ale może być i zwykła obejma. Chyba, że prościej będzie zmienić manetkę - jaką kupić ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano Środa o 19:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:17 Ja bym do Grzeska do Serwis Bajka podjechal. On wszystko ogarnia. Moze nawet ma na zbyciu. Daleko chyba nie masz. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano Środa o 21:00 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 21:00 1 godzinę temu, jajacek napisał(a): Ja bym do Grzeska do Serwis Bajka podjechal. On wszystko ogarnia. Moze nawet ma na zbyciu. Daleko chyba nie masz. Plan był: kupić, założyć i po temacie. W sumie to kawałek "blaszki", ale udało się producentom skomplikować temat 😂 Jak nie znajdę to pojadę do serwisu. Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Ja bym kupił manetkę shimano SL-MT500-IL (ispec-ev własnie). To w okolicach 50zł występuje. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 19 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Dzięki @mike21 poszukam Shimano Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi