Veriv Opublikowano Sobota o 07:44 Udostępnij Opublikowano Sobota o 07:44 Pakując rower żony na bagażnik przypomniała mi się nasza rozmowa o tym jak delikatne są fulle do xc. Tu jest fajny przykład: Mała aluminiowa śrubka, przykręcona gwiazdkowym bitem z siłą 6Nm. Przez nią przechodzą na ramę naprężenia z dampera. To wszystko pięknie działa i jest na prawdę przemyślane, ale jednocześnie jest dopasowane do mniejszych obciążeń. Przy większych rozkręca się, coś strzela, trzeba regularnie kontrolować. @michsmm jak dalej przemyślenia? Na srebrnej spotkałem osobę na dokładnie takim modelu Orbea więc podpytałem o wrażenia. Bardzo zadowolony, tylko na drugi uchwyt wchodzi bidon 500ml. To dalej 500ml więcej niż rockrider Odnośnik do komentarza
michsmm Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu W dniu 19.04.2025 o 09:44, Veriv napisał(a): Pakując rower żony na bagażnik przypomniała mi się nasza rozmowa o tym jak delikatne są fulle do xc. Tu jest fajny przykład: Mała aluminiowa śrubka, przykręcona gwiazdkowym bitem z siłą 6Nm. Przez nią przechodzą na ramę naprężenia z dampera. To wszystko pięknie działa i jest na prawdę przemyślane, ale jednocześnie jest dopasowane do mniejszych obciążeń. Przy większych rozkręca się, coś strzela, trzeba regularnie kontrolować. @michsmm jak dalej przemyślenia? Na srebrnej spotkałem osobę na dokładnie takim modelu Orbea więc podpytałem o wrażenia. Bardzo zadowolony, tylko na drugi uchwyt wchodzi bidon 500ml. To dalej 500ml więcej niż rockrider już sam nie wiem 🫣🤔 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi