Macieek Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Teraz, liftlodz napisał(a): Z którego roku? Dobry rower o sportowej geometrii. 2021, bardzo zadbany 5k km za 5100 pewnie do lekkiej negocjacji Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dobry rower, 105 to porządna grupa. Sprawdź tylko czy ci pasuje geometria, bo TCR to szosa typu race , czyli wyścigówka z dość agresywną geometrią Odnośnik do komentarza
Macieek Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Teraz, liftlodz napisał(a): Dobry rower, 105 to porządna grupa. Sprawdź tylko czy ci pasuje geometria, bo TCR to szosa typu race , czyli wyścigówka z dość agresywną geometrią Jeszcze nie jeździłem na rowerze o takiej geometrii, ale jak próbowałem domane to geometria dla mnie zbyt spokojna, poprosiłem o obniżenie kierownicy, dlatego tak mnie naszło żeby może spróbować czegoś w tę stronę. Odnośnik do komentarza
Macieek Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 12 minut temu, liftlodz napisał(a): Z którego roku? Dobry rower o sportowej geometrii. https://m.olx.pl/d/oferta/giant-tcr-advanced-2-rozm-m-CID767-ID10eVSP.html tutaj link do olx Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Dobry rower w, moim zdaniem, dobrej cenie. Jeśli Ci pasuje geometria to bierz. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Musisz się zdecydować czy chcesz szosę race, np. Giant TCR lub Focu Cayo która będzie ultra sztywna i na której nie będzie zbyt dużego komfortu, czy komfortową szosę typowo endurance jak Spec Roubaix lub Trek Domane czy szosę o geometrii endurance ale sztywną czyli pomiędzy nimi, jak Canyon Endurace lub Giant Defy. Ja bym nie kupił dziś nic co nie akceptuje opon 28 mm. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Do TCR wchodzą opony 28, poza tym nie jest taki mega sztywny, jak na szosę typu race to jest dość komfortowy, tyle że heometrię ma dość wymagającą.Ja też bym dzisiaj TCRa nie kupił, tyle że mnie to już PESEL na to nie pozwala. Odnośnik do komentarza
Macieek Opublikowano 2 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Jutro jadę oglądać, zobaczę jak mi się na tym jeździ. Biorę go pod uwagę tylko dlatego, że przy testowaniu typowo endurance czegoś mi brakowało, a słyszałem że na górnym chwycie ten giant jest nadal w miarę komfortowy. Odnośnik do komentarza
newjunior Opublikowano 2 Czerwca Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Ja mam tcr i wszystkie podkładki pod mostkiem i jest nieźle jeśli chodzi o komfort. Porównując ramę rozmiar M focusa cayo do Giant tcr też rozmiar M. To rama w focusie jest mniejsza i bardziej wymagająca Odnośnik do komentarza
Macieek Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Właśnie przejechałem się Tcr, szczerze to bardziej odpowiada mi ta geometria, z komfortem też jest dobrze. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca No to targuj i bierz. Odnośnik do komentarza
Macieek Opublikowano 3 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Teraz, liftlodz napisał(a): No to targuj i bierz. Zszedłem do 4700 + spd shimano 105, dobra cena? Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 3 Czerwca Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca Na to pytanie musisz sobie odpowiedzieć sam. To Ty będziesz jeździł na tym rowerze i to Twoje pieniądze. Odnośnik do komentarza
liftlodz Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Kupiłeś?Wysłane z mojego SM-F731B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi