Skocz do zawartości

Czy warto kupić Rower Górski VAPAAR RAVNA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim,

Ostatnio natknąłem się w internecie, zarówno na Facebooku, jak i OLX, na rower górski Vapaar Ravna. Wygląda na to, że ma całkiem solidne parametry: aluminiową ramę, pochodzi od niemieckiego producenta, posiada 21 biegów, hamulce tarczowe i ogólnie wygląda bardzo dobrze.

Widze, że rower jest naprawde wykonany na porządnym osprzecie, hamulce tarczowe logan, mostek neco, pedaly neco. Cena 1400zł z gadzetami jest atrakcyjna :)

Czy ktoś z was miał już okazję jeździć na tym rowerze? Czy mógłby ktoś podzielić się swoimi wrażeniami? Czy warto go kupować, czy może są jakieś rzeczy, na które powinienem zwrócić szczególną uwagę?

Z góry dziękuję za wszelkie informacje i opinie!

vapaar.webp

Opublikowano

Zwykły markeciak, niczym szczególnie się nie wyróżnia. Klasa mostka czy pedałów o niczym nie mówi, a hamulce "Logan" ciężko nazwać porządnymi.

Generalnie rower jakich wiele, musiałbym poszperać czy w tym budżecie nie znajdzie się czegoś ciekawszego. Natomiast podobnych rowerów jest na pęczki.

Opublikowano

Kupiłem czarny rower z białym napisem tej marki. Rower ładnie zapakowany, złożony w 90% do założenia jedynie kierownica, koło i pedały. Nic wymagającego ponad przeciętnej wiedzy. Rower prezentuje się naprawdę fajnie, jestem zadowolony z jego zakupu. Do roweru były dołożone gadżety błotniki, światełka led, zabezpieczenie antykradzieżowe, dzwonek. Wysyłka również była wliczona już w cenę roweru. Pozdrawiam 

Opublikowano

Mam ten rower od miesiąca i nic w nim nie strzela ani się nie rozleciał do tej pory , a jeżdżę dosyć dużo , napewno jest jakościowo dobry co do ceny i dużo tańszy do tych rowerów co są w sklepie po 2 tys 

Opublikowano

Przecież Ci ludzie (albo nawet jedna i ta sama osoba zakładająca kilka kont) zarejestrowali sie tu tylko po to, żeby reklamować ten produkt szumnie zwany rowerem. szkoda nawet odpowiadać na to...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...