kocur1995 Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Cześć wszystkim, Ostatnio natknąłem się w internecie, zarówno na Facebooku, jak i OLX, na rower górski Vapaar Ravna. Wygląda na to, że ma całkiem solidne parametry: aluminiową ramę, pochodzi od niemieckiego producenta, posiada 21 biegów, hamulce tarczowe i ogólnie wygląda bardzo dobrze. Widze, że rower jest naprawde wykonany na porządnym osprzecie, hamulce tarczowe logan, mostek neco, pedaly neco. Cena 1400zł z gadzetami jest atrakcyjna :) Czy ktoś z was miał już okazję jeździć na tym rowerze? Czy mógłby ktoś podzielić się swoimi wrażeniami? Czy warto go kupować, czy może są jakieś rzeczy, na które powinienem zwrócić szczególną uwagę? Z góry dziękuję za wszelkie informacje i opinie! Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 3 Maja Udostępnij Opublikowano 3 Maja Zwykły markeciak, niczym szczególnie się nie wyróżnia. Klasa mostka czy pedałów o niczym nie mówi, a hamulce "Logan" ciężko nazwać porządnymi. Generalnie rower jakich wiele, musiałbym poszperać czy w tym budżecie nie znajdzie się czegoś ciekawszego. Natomiast podobnych rowerów jest na pęczki. Odnośnik do komentarza
Krycha793 Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja Kupiłem czarny rower z białym napisem tej marki. Rower ładnie zapakowany, złożony w 90% do założenia jedynie kierownica, koło i pedały. Nic wymagającego ponad przeciętnej wiedzy. Rower prezentuje się naprawdę fajnie, jestem zadowolony z jego zakupu. Do roweru były dołożone gadżety błotniki, światełka led, zabezpieczenie antykradzieżowe, dzwonek. Wysyłka również była wliczona już w cenę roweru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 5 Maja Udostępnij Opublikowano 5 Maja @Krycha793 Zarejestrowałeś się na forum tylko po to, aby napisać, że wysyłka była wliczona w cenę roweru i dostałeś "zabezpieczenie antykradzieżowe"? Musicie się tam lepiej postarać w agencji szeptankowej 🙂 Odnośnik do komentarza
tomasz90 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja szczerze jak za 1400 zł nowy rower dla mnie spoko:)ale wiadomo ciekawe też ile waży i jak zespawana rama Odnośnik do komentarza
AdrianNiegowski Opublikowano 8 Maja Udostępnij Opublikowano 8 Maja Mam ten rower od miesiąca i nic w nim nie strzela ani się nie rozleciał do tej pory , a jeżdżę dosyć dużo , napewno jest jakościowo dobry co do ceny i dużo tańszy do tych rowerów co są w sklepie po 2 tys Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Przecież Ci ludzie (albo nawet jedna i ta sama osoba zakładająca kilka kont) zarejestrowali sie tu tylko po to, żeby reklamować ten produkt szumnie zwany rowerem. szkoda nawet odpowiadać na to... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi