jajacek Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 1 godzinę temu, Sheldonowaa napisał(a): https://www.greenbike.pl/rower-fitness-specialized-sirrus-40-carbon-testekspozycja-p-6606.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArfauBhApEiwAeoB7qHCZC8V-R9zLQT3RMQEwNnvamg3JmqyfCXpW_RurayPXcloZHJghPhoCHJQQAvD_BwE a tutaj jakiś taki dżentelmen specialized mi się podpowiedział na promocji, co sądzicie Panowie? Ale doczytałaś że nie posiada części niezbędnej do jazdy, łożyska sterów? Zapewne nie powinno być problemu z ich zamówieniem ale nie kupiłbym nie upewniając się o ich dostępności. Jest to też wersja, która nie przewiduje montażu bagażnika o ile dobrze pamiętam. I wygladą mi na starszy model, który nie akceptował opon pod gravela. Tu też należałoby się upewnić. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego @Pepe75 James Huang jest dla mnie autorytetem. Czytuję go od lat. Zęby zjadł na kolarstwie. Zobacz, że poleca tego Cane Creeka. Czyli że coś w tym jest. Pogrzebałem w review podróbki z Ali Express i ma bardzo dobre opinie. Chyba zamówię. Cane Creek eeSilk suspension stem review - Escape Collective Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 32 minuty temu, jajacek napisał(a): @Pepe75 James Huang jest dla mnie autorytetem. Czytuję go od lat. Zęby zjadł na kolarstwie. Zobacz, że poleca tego Cane Creeka. Czyli że coś w tym jest. Pogrzebałem w review podróbki z Ali Express i ma bardzo dobre opinie. Chyba zamówię. Cane Creek eeSilk suspension stem review - Escape Collective Dzięki, poczytam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi