Artur95R Opublikowano 27 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 6 minut temu, ram napisał(a): Klasztorna 31. N.Huta. Dostępny w ciągu 4-5 dni. Sprowadzą nawet do celu testowego. Tomar? Byłem tam. Sprzedawca nic nie wspominał, że go maja w ofercie (a ja nie pytalem), na stronie też nie widzę. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Na olx ktoś w KRK sprzedaje DSXa 1 Lkę Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 9 godzin temu, Artur95R napisał(a): Tomar? Byłem tam. Sprzedawca nic nie wspominał, że go maja w ofercie (a ja nie pytalem), na stronie też nie widzę. https://interbike.pl/category/?q=dsx#top Zbyt mało dociekliwy byłeś. Zbyli cię. Do 5 dni ściągną jak pisałem poprzednio. Odnośnik do komentarza
Artur95R Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Godzinę temu, ram napisał(a): https://interbike.pl/category/?q=dsx#top Zbyt mało dociekliwy byłeś. Zbyli cię. Do 5 dni ściągną jak pisałem poprzednio. Przecież wszystkie są oznaczone jako niedostępne. Dzwoniłem, nie ma 2024, 2023 też cały wyprzedany. 2024 ma być najwcześniej pod koniec maja a i tak już jest problem z dostępnością - mają być 2 sztuki na całą Polskę. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 6 godzin temu, Artur95R napisał(a): 2024 ma być najwcześniej pod koniec maja a i tak już jest problem z dostępnością - mają być 2 sztuki na całą Polskę. Jeśli jesteś zdeterminowany na Max i w 100% pewny wyboru, to pisz maila z zamówieniem do PamirBike, ul. Bystrzańska. Wszystkie extuki idą do nich. Odbiór 20 kwietnia. br. , lub pisz na mój prv. Jeśl8 determinacja sięga zenitu. Jeśl8 nie - szukaj dalej. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 10 godzin temu, Artur95R napisał(a): Przecież wszystkie są oznaczone jako niedostępne. Dzwoniłem, nie ma 2024, 2023 też cały wyprzedany. 2024 ma być najwcześniej pod koniec maja a i tak już jest problem z dostępnością - mają być 2 sztuki na całą Polskę. Którego DSXa szukasz ? 2 ? W rozmiarze L ? Odnośnik do komentarza
Artur95R Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 47 minut temu, Pepe75 napisał(a): Którego DSXa szukasz ? 2 ? W rozmiarze L ? Zgadza się Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 5 minut temu, Artur95R napisał(a): Zgadza się Jest kilka nowych na olx Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 16 minut temu, Pepe75 napisał(a): Jest kilka nowych na olx Tak, jest dsx1 . Nietrafiny zakup. Tak to bywa kiedy przestrzelimy lub nie wiemy dokładnie co chcemy. Taki zakup najtrudniej sprzedać. Strata sięgnie 40% pierwotnej ceny. Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 12 minut temu, ram napisał(a): Tak, jest dsx1 . Nietrafiny zakup. Tak to bywa kiedy przestrzelimy lub nie wiemy dokładnie co chcemy. Taki zakup najtrudniej sprzedać. Strata sięgnie 40% pierwotnej ceny. Są też oferty sklepów Odnośnik do komentarza
Artur95R Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Waham się cały czas między DSX 2 a Sirrusem X 4.0. Zrobił na mnie fajne wrażenie. Wciąż dostępny za ~5300 na bikeinn Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 9 minut temu, Artur95R napisał(a): Waham się cały czas między DSX 2 a Sirrusem X 4.0. Zrobił na mnie fajne wrażenie. Wciąż dostępny za ~5300 na bikeinn DSX: + włożysz nawet opony 29x2.1 (tak na styk) + w moim odczuciu bardziej prowokuje do dynamicznej jazdy - dłuższy, niżej kierownica +/- bardziej pochylona pozycja, można podnieść na mostku opcjonalnie Sirrus: + amortyzacja - wydaje mi się, że opony max 42 może 45mm bez błotników +/- bardziej wyprostowana pozycja Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 6 minut temu, Pepe75 napisał(a): DSX: + włożysz nawet opony 29x2.1 (tak na styk) + w moim odczuciu bardziej prowokuje do dynamicznej jazdy - dłuższy, niżej kierownica +/- bardziej pochylona pozycja, można podnieść na mostku opcjonalnie Sirrus: + amortyzacja - wydaje mi się, że opony max 42 może 45mm bez błotników +/- bardziej wyprostowana pozycja Po kiego grzyba trza wam wozić w takim rowerze amortyzator? Marin DSX FS także takowy posiada. Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego (edytowane) 38 minut temu, Artur95R napisał(a): Waham się cały czas między DSX 2 a Sirrusem X 4.0. Zrobił na mnie fajne wrażenie. Wciąż dostępny za ~5300 na bikeinn Zastanów się dobrze. A nie brałeś pod uwagę Pine Mountain 1 2023 ? Miałbyś piękną, funkcjonalną maszynkę . I bardziej uniwersalną, i klasyczną. Wszędzie wejdziesz. Koronkę tylko zamieniasz na T34 i wentualnie wywalisz amor na sztywny widelec. Rower na lata, kultowy i nietuzinkowy. Do miasta ( "na miasto") i w teren. Edytowane 28 Lutego przez ram . Odnośnik do komentarza
Pepe75 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 12 minut temu, ram napisał(a): Po kiego grzyba trza wam wozić w takim rowerze amortyzator? Marin DSX FS także takowy posiada. Futureshock wagowo niedużo zmienia, ale te 2cm fajnie wygładza nierówności. Wiadomo, nic nie trzeba. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi