Malwinxyz Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Hej forumowicze 😉 Ostatnio szukałam butów dziś czas pomyśleć o fajnych okularach 😉 Polecicie coś fajnego ? Dodam, że mam swoje „wymagania” 😜 Najlepiej: coś na kształt Oakley Sutro, Rapha, POC…fajnie jakby miały wymienne soczewki, nie ograniczały pola widzenia I nie były cholernie drogie 😝😝😝 Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Ja mam i polecam Sutro Lite... Spełniają wszystkie Twoje wymagania, cenowe też. Wymienne szkła, brak ramki na dole, lekkie i wytrzymałe Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, Cajtek78 napisał(a): Ja mam i polecam Sutro Lite... Spełniają wszystkie Twoje wymagania, cenowe też. Wymienne szkła, brak ramki na dole, lekkie i wytrzymałe Mam możliwość zakupu oryginalnych (ale używanych) Sutro z 3 wymiennymi soczewkami za 600 zł, cena chyba spoko ?😉 Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Nawet bardzo spoko. Oczywiście jeśli to oryginalne jest Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Cajtek78 napisał(a): Nawet bardzo spoko. Oczywiście jeśli to oryginalne jest Sprawdziłam i niby oryginalne 😉 Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Po numerze seryjnym? Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia moim zdaniem to nie ma sensu bo za taką cenę mozna oczekiwać fotochromowych okularów. Nie znam się jednak na modzie. Mogę powiedzieć jak ogarnąłem żonie : 1. fajne kolarskie okulary z decathlonu za 3 stówy w kolorze fioletowo-różowym; 2. biały kask POC Omne Air, 3. fioletowo różowa koszulka; 4. Skarpetki kolarskie pod kolor koszulki. Efekt wow gwarantowany 🙂 A i jeszcze białe buty 🙂 Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Veriv napisał(a): moim zdaniem to nie ma sensu bo za taką cenę mozna oczekiwać fotochromowych okularów. Nie znam się jednak na modzie. Mogę powiedzieć jak ogarnąłem żonie : 1. fajne kolarskie okulary z decathlonu za 3 stówy w kolorze fioletowo-różowym; 2. biały kask POC Omne Air, 3. fioletowo różowa koszulka; 4. Skarpetki kolarskie pod kolor koszulki. Efekt wow gwarantowany 🙂 Styliweczki mam już ogarniete, oksy na ten moment mam właśnie z Decathlonu, ale czuję, że to nie to 😅😂😅😂 Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 minut temu, Cajtek78 napisał(a): Po numerze seryjnym? Tak, tak jest na ramce wybity nr seryjny ☺️ Odnośnik do komentarza
Veriv Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia To jak pasuje i Ci się podoba to brać 🙂 to Ty masz się w okularach fajnie czuć fajnie wygladając Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Podasz mi proszę początek tego numeru? Sprawdzę, bo chińczyki też mają Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 31 minut temu, Cajtek78 napisał(a): Podasz mi proszę początek tego numeru? Sprawdzę, bo chińczyki też mają Pewnie, że podam 😃 Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 42 minuty temu, Veriv napisał(a): To jak pasuje i Ci się podoba to brać 🙂 to Ty masz się w okularach fajnie czuć fajnie wygladając Przymierzałam kolegi Sutro S i były fajne to Sutro też będą 😊 Odnośnik do komentarza
Cajtek78 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Pewnie, że podam Wygląda ok, tzn inaczej niż u mojego kolegi, który na 3 parach ma taki sam numer... Tylko on świadomie made in China kupował Odnośnik do komentarza
Malwinxyz Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 1 minutę temu, Cajtek78 napisał(a): Wygląda ok, tzn inaczej niż u mojego kolegi, który na 3 parach ma taki sam numer... Tylko on świadomie made in China kupował Niby porównywałam je z YT jak rozpoznać to spełniają wszystkie wytyczne oryginalnych 🤔😅 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi