guzu Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego W dniu 7.02.2024 o 11:04, jajacek napisał(a): Tak, ma. Można też kupić jego wersję z bagażnikiem, błotnikami i oświetleniem. Piszesz o Radon Sunset? Odnośnik do komentarza
guzu Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Koniec z serią Radon Scart Light.... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca O, i co ja teraz będę polecał :) Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Za dobry był w tej cene... Odnośnik do komentarza
patrykbike Opublikowano 9 Lipca Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Ja dostałem taką samą odpowiedź i również dzisiaj. Co kupić w takim razie??? Bo nic podjazdu nie ma... Jakieś propozycje? Ps. kupiłem 2 dni temu Scotta sub crossa 30 CU i jeszcze szybciej go odmówiłem czytając to forum..hehe undortunately size 60 will not be available again since the Scart series was discontinued after model year 2023. Best Regards Philipp Kneip H&S Bike-Discount GmbH Konrad-Zuse-Straße 20 - 53501 Grafschaft Tel. 02641 / 8900 0 http://www.bike-discount.de Vertretungsberechtigte Geschäftsführer: Dipl.-Ing. Ralf Heisig Dipl. Volkswirt Christopher Stahl Registergericht: Amtsgericht Koblenz Registernummer: HRB 23821 USt. ID-Nr.: DE 204042912 1798319:416496 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi