Oskarr Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Cześć, Postanowiłem sprawdzić jakie będą różnice w prędkości zmieniając chwyt na kierownicy mtb. Później to nagrałem i zrobiłem z tego film na youtube. https://youtu.be/NFdTnZLLEhI Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Fajny filmik. Od siebie mógłbym zalecic, aby prezentowane dane umieszczać też w formie napisów. Większość ludzi to jednak wzrokowce, poza tym słuchając filmu z telefonu nie zawsze mogłem w 100% zrozumieć co mówisz. Czasem musiałem cofnąć na kilka sekund, żeby się upewnić. Czy mógłbyś dać linka do tematu na forum, który wspominasz na początku? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 @sl66dziękuję bardzo za cenne rady. Montuje na dobrych głośnikach i 32 calowym ekranie to u mnie ładnie widać dane które omawiam na screenach ze stravy. Popracuje nad dykcja i wrzucę duże tabelki z danymi ? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgadzam się, że screeny ze Stravy nie są zbyt wyraźne, coś bardzo ucięło jakość. Na telefonie obstawiam, że już w ogóle byłoby kiepsko to widać. W Full HD warto renderować obraz z bitrate'm 8 Mb/s (lub nawet odrobinę wyższym). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi