DarwinWatterson Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Dodałem nowy wątek żeby nie kontynuować dosyć długiego wątku: Rockrider Explore 540 29" vs XC 100 29" ? Jeżdżę rekreacyjnie na Indiana X-Pulser 5.9 drugi sezon. Z roweru jestem zadowolony. Chce zmienić Indianę na nowy rower o podobnych lub lepszych parametrach. Budżet pomiędzy 4000 do 5000 zł. Mój wzrost 183 cm, waga w okolicach 100kg. Pozycja na rowerze relaksacyjna ze względu na problemy z kręgosłupem. Na chwilę obecną firmy które preferuje to Scott i Cube. Prośba o Wasze wskazówki i opinie. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-gorski-mtb-torpado-storm-x8-m19-29-cali-meski-czarno-czerwony Dobra cena za nowe indiany/torpado. W tej kategorii cenowej marka dużo nie znaczy, bardziej osprzęt. Odnośnik do komentarza
DarwinWatterson Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 2 godziny temu, Oskarr napisał(a): https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-mtb/rower-gorski-mtb-torpado-storm-x8-m19-29-cali-meski-czarno-czerwony Dobra cena za nowe indiany/torpado. W tej kategorii cenowej marka dużo nie znaczy, bardziej osprzęt. Dziękuję za propozycję Torpado Storm X8. Chyba zdecyduje się na Indiana Xpulser 6.9 w cenie 2699 zł. Dla moich potrzeb jazda do pracy kilka km, rekreacyjnie bez skakania i jazdy terenowej do 20 km. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 po co zmieniać 5.9 na 6.9? one różnią się jedynie powietrzną komorą amortyzatora, innych różnic nie ma. Tak właściwie to kupujesz drugi taki sam rower ? Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 A co się stało z tą Indianą 5.9, że po dwóch sezonach zmieniasz na 6.9? Generalnie chyba poza tylną przerzutką te rowery są takie same Odnośnik do komentarza
DarwinWatterson Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 5 godzin temu, Oskarr napisał(a): po co zmieniać 5.9 na 6.9? one różnią się jedynie powietrzną komorą amortyzatora, innych różnic nie ma. Tak właściwie to kupujesz drugi taki sam rower ? Chce mieć nowy rower. Indiana Xpulser 5.9 dla moich potrzeb jest wystarczają, jest po jedym solidnym upadku. Chce sprzedać 5.9 i mieć nowe 6.9. Odnośnik do komentarza
DarwinWatterson Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 6 godzin temu, Greg29 napisał(a): A co się stało z tą Indianą 5.9, że po dwóch sezonach zmieniasz na 6.9? Generalnie chyba poza tylną przerzutką te rowery są takie same Chce mieć nowy rower. Odnośnik do komentarza
DarwinWatterson Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Podobny osprzęt jak 5.9/6.9 w Cube lub Scott to kwota bliżej 5000 zł? Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 (edytowane) 19 godzin temu, DarwinWatterson napisał(a): Dodałem nowy wątek żeby nie kontynuować dosyć długiego wątku: Rockrider Explore 540 29" vs XC 100 29" ? Jeżdżę rekreacyjnie na Indiana X-Pulser 5.9 drugi sezon. Z roweru jestem zadowolony. Chce zmienić Indianę na nowy rower o podobnych lub lepszych parametrach. Budżet pomiędzy 4000 do 5000 zł. Mój wzrost 183 cm, waga w okolicach 100kg. Pozycja na rowerze relaksacyjna ze względu na problemy z kręgosłupem. Na chwilę obecną firmy które preferuje to Scott i Cube. Prośba o Wasze wskazówki i opinie. Rada jest taka, żeby roweru, jeżdżąc rekreacyjnie, NIE ZMIENIAĆ. Dostaniesz za niego grosze. Myślę, że w okolicy 1,7 -1,9 tys. Wymień heble, zmień amor, jeśli Co on jest do czegoś naprawdę piotrzebny. I tyle. Tu masz przykładowe ceny rynkowr pulsara. https://m.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-mtb-indiana-x-pulser-5-9-m21-29-cali-meski-CID767-IDUVTwq.html W ogóle ceny rowerów dramatycznie zanurkowały. Ludzie wyzbywają się zakupów z czasów pandemii. To były przelotne romanse. Duuuużo fajnych mega okazji na olx, allegro zarówno karbonow, alu, fulli. Edytowane 15 Czerwca 2023 przez ram . Odnośnik do komentarza
DarwinWatterson Opublikowano 15 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 3 godziny temu, ram napisał(a): Rada jest taka, żeby roweru, jeżdżąc rekreacyjnie, NIE ZMIENIAĆ. Dostaniesz za niego grosze. Myślę, że w okolicy 1,7 -1,9 tys. Wymień heble, zmień amor, jeśli Co on jest do czegoś naprawdę piotrzebny. I tyle. Tu masz przykładowe ceny rynkowr pulsara. https://m.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-mtb-indiana-x-pulser-5-9-m21-29-cali-meski-CID767-IDUVTwq.html W ogóle ceny rowerów dramatycznie zanurkowały. Ludzie wyzbywają się zakupów z czasów pandemii. To były przelotne romanse. Duuuużo fajnych mega okazji na olx, allegro zarówno karbonow, alu, fulli. Zamówiłem Xpulser 6.9 po przeczytaniu komentarzy zamówienie anulowałem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi