k0wall Opublikowano 23 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 19 godzin temu, jajacek napisał(a): Tarcze do wymiany. Tak myślałem, trudno. Podziękował. Zakładam, że w tej cenie, ok. 5.5 tys. i tak nic lepszego nie dostanę z 2 przełożeniami na przodzie, więc czekam na info zwrotne ze sklepów i potencjalną okazję. Odnośnik do komentarza
krix Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 W dniu 19.05.2023 o 20:38, ram napisał(a): Co to przetowarowanie ? Chodzi o to, że jest za dużo towaru na magazynach. Nie ma popytu, sklepy zamówiły rowery. Teraz żeby odzyskać tzw płynność finansową będą musiały czasem z niewielkim zyskiem / stratą sprzedać za niższą kwotę, niż pierwotnie zakładano Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 18.05.2023 o 13:45, k0wall napisał(a): Mam trochę ciśnienie, chociaż jak przeczytałem wasze posty o prawdopodobnych obniżkach cen ze względu na zalegające rowery w magazynach (w tym m.in. Meridzie), to zastanawiam się czy jeszcze trochę nie poczekać (no chyba, że będą to kwoty rzędu 300 zł). Weź także pod uwagę kupno dobrej używki w listopadzie. Wielu przelicytowało swoje możliwości i zakupiło niewłaściwy rower w 2022r. i2023r. więc będzie okazja. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 25 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Używki już można trafić w dobrej cenie. Jeden znajomy młody co handluje rowerami kupił karbonowego Scotta na elektryce za 5k i już go wystawił za 9k :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi