bartekbartek Opublikowano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Wiem, ze to samo jest. Ale po prostu ten rower do mnie nie przemawia, nie jest ładny. a Ty jakiego masz mtb? Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 7 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 Ok, ok. Przepraszam za drążenie tematu. Strona wizualna jest oczywiście równie ważna. Rower ma też cieszyć oko. Ja teraz jeżdżę HT na stalowej ramie. Sztywne osie, XT, Marzocchi 140 mm skoku. Całkowite offroad. Przestała mnie bawić przesadna higiena roweru . Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 tu jest spoko promocja na treka: https://airbike.pl/produkt/rower-gorski-procaliber-9-5-grey/rower-gorski-procaliber-9-5-grey-ml Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Zabawne są takie rowery. Karbon, Judy i MT200 :) Natomiast rama jest dobra tylko ciężka. Chodziło mi kiedyś po głowie żeby ją kupić ze względu na ten Isospeed. Ale jak podrążyłem temat to nie warto. Dodaje tylko wagi a niewiele robi i bywa że są z nim problemy. Lepiej kupić ramę z podsiodłowką taką jak Cube Reaction 27,2 i włożyć do niej sztycę zmiękczającą ogon typu Ergon CF3 albo Canyon S15 VCLS. Mam w Epicu sztycę Speca CG-R i nie narzekam na sztywność ogona. Ale będę polował na jakiegoś myk-myka jak w końcu zdarzy się rzadki moment że nie trzeba będzie inwestować w młodego :) Właśnie go wysłałem do Livigno na 3 tygodnie na obóz wysokościowy i znowu nie mam grosza przy duszy :) Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 4 godziny temu, jajacek napisał(a): Zabawne są takie rowery. Karbon, Judy i MT200 ? Natomiast rama jest dobra tylko ciężka. Chodziło mi kiedyś po głowie żeby ją kupić ze względu na ten Isospeed. Ale jak podrążyłem temat to nie warto. Dodaje tylko wagi a niewiele robi i bywa że są z nim problemy. Lepiej kupić ramę z podsiodłowką taką jak Cube Reaction 27,2 i włożyć do niej sztycę zmiękczającą ogon typu Ergon CF3 albo Canyon S15 VCLS. Mam w Epicu sztycę Speca CG-R i nie narzekam na sztywność ogona. Ale będę polował na jakiegoś myk-myka jak w końcu zdarzy się rzadki moment że nie trzeba będzie inwestować w młodego ? Właśnie go wysłałem do Livigno na 3 tygodnie na obóz wysokościowy i znowu nie mam grosza przy duszy ? Obserwuje Marka na facebooku, miał lot do włoch akurat w dniu kiedy ja wracałem, miałem nocleg 80 km od livigno ? U mnie w HT dalej bez myk myka na zawody, tracę na zdjazdach ale odrabiam na podjazdach, w fullu mam już myk myka zamontowanego, jako rower do funu myk myk sprawuje się bardzo dobrze. Na te mt200 to już nawet nie patrzę, za 300 zł można wsadzić już mt400 albo mt 500. Nie jeździłem jeszcze na tej ich ramie ale na zawodach się zacnie prezentują. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Nasza najzdolniejsza juniorka, Natalia Grzegorzewska, medalistka Mistrzostw Świata i Europy Juniorów w XCO podpisała własnie umowę z Decathlonem i będzie ich ambasadorem. Dostanie od nich najwyższy model HT i fulla. Na fullu jeszcze się nie ścigała bo nie było potrzeby. Waży tylko 48 kg. Ale będę miał feedback jak te rowery się sprawują od jej trenera. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi