Bambosz Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Cześć.Pomóżcie proszę bo nie mogę znaleźć wiarygodnej informacji... Mam piastę DT 350, straight pull , z bębenkiem Shimano 11 road, QR 5mm, o szerokości 130mm. Zdjęcie. Chcę ją przystosować do ramy o szerokości 135mm, również w standardzie QR 5mm. Co muszę wymienić żeby dostać te 135mm? Adaptery? Czy może bębenek na MTB? Jakiś link do konkretnego kitu...? DziękiTomek Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 End cupy musisz tylko zmienić. Nowe: https://daveo.pl/dt_swiss_endcap_tyl_135mm_qr-1061i Poszukałbym używek na OLX i Allegro. Odnośnik do komentarza
Bambosz Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Dzięki!Jajacek jak zawsze rządzi na forum!!!!Już znalazłem znacznie taniej - jak zwykle w Niemczech. Ahh. Polska bogaty kraj..Pozdrawiam.Tomek Odnośnik do komentarza
mike21 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Żeby to zrobić zgodnie ze sztuką trzeba zmienić tylko lewy (przeciwnapędowy) E-C i przeciągnąć na szprychach obręcz o 2,5mm w lewo. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi