sl66 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Co tu się stało? Na zdjęciach baryłka regulacyjna do tylnej przerzutki Shimano GRX400 Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Czy wystarczy pozaginac te metalowe druciki tak, żeby wskoczyły wraz z pancerzem linki w obudowę baryłki? Odnośnik do komentarza
BrudnyHenryk Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 wymień pancerz Odnośnik do komentarza
ram Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 1 godzinę temu, sl66 napisał(a): Czy wystarczy pozaginac te metalowe druciki tak, żeby wskoczyły wraz z pancerzem linki w obudowę baryłki? Nie. Skrócisz wtedy pancerze. Kup pancerz oryginalnej długości. Jeździłeś na mrozie ? Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 37 minut temu, ram napisał(a): Jeździłeś na mrozie ? Trochę tak, ale podejrzewam, że przyczyna jest inna. Wracałem raz dość późno do domu, ponieważ byłem spóźniony to się spieszylem. Zlapalem snake'a po niewprawnym wskoczeniu na krawężnik (pośpiech). Próbowałem awaryjnie zmienić dętkę w dość ciemnym miejscu, tylne koło jakoś nie chciało zejść i trochę szarpnąłem na siłę. Potem zobaczyłem, że zapomniałem poluzowac sprzęgła na tylnej przerzutce, stąd ten opór na łańcuchu. Prawdopodobnie to przez to szarpniecie pancerz wyskoczył z baryłki. Odnośnik do komentarza
sl66 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Temat ogarnięty, pancerz wymieniony ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi