Greg47 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Polecam też trasy przy Górach Sowich a dokładniej w Bielawie koło tamy ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Tam jest mnóstwo dobrych tras. Byłem tam na wyścigu Dolny Ślask Tour. Królewski etap był z Zagórza po okolicznych podjazdach. Mój syn tam trenował przed belgijskimi wyścigami bo i bruk można spotkać i krótkie sztajfy. Odnośnik do komentarza
Greg47 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dokładnie ? W ogóle na Dolnym Śląsku jeszcze zostają tereny na Pogórzu Sudeckim, tereny koło Ślęży. A chodzić po górach też chodzicie ? Czy głównie jazda na rowerze ? Bo u mnie jedno i drugie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Jak dla mnie chodzenie się kłóci. Inne mięśnie pracują. Więc jak dla mnie albo rower albo chodzenie. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 No i dobrze, że inne mięśnie pracują ? Można zrobić w ciągu dnia 50-70 km a później iść wieczorem zrobić jeszcze jakiś szlak. Moja dziewczyna ma problem z kolanami, kocha chodzić po górach ale stawy ją ograniczają. Teraz jak jedziemy w góry to albo rano rower i wieczorem spacer po krótszych trasach - góry sowie były do tego super, pełno tras w okolicach 3 godzin, albo jeden dzień jeżdżenia na rowerze a drugi z buta po okolicznych górkach. Fajnym miejscem pod takie chodzenie są okolice Świeradowa albo szklarska poręba. Moi współtowarzysze podczas wakacyjnych wycieczek raczej nie są fizycznie w stanie zrobić tyle km na rowerze co ja, więc mając dzień w którym robimy 8 godzinną trasę strzelam sobie rano dodatkowe 50 km na szosie na rozgrzewkę. Bardzo fajnym miejscem była też srebrna góra, ja rano i wieczorem polatałem na trasach enduro, w ciągu dnia z rodzinką chodziliśmy po fortach, kopalniach złota i hitlerowskich bunkrach. Ja byłem zadowolony bo miałem czas na regeneracje a rodzina była zadowolona, że jej nie olewam. Odnośnik do komentarza
Greg47 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 W dniu 8.08.2022 o 08:13, Oskarr napisał: No i dobrze, że inne mięśnie pracują ? Można zrobić w ciągu dnia 50-70 km a później iść wieczorem zrobić jeszcze jakiś szlak. Moja dziewczyna ma problem z kolanami, kocha chodzić po górach ale stawy ją ograniczają. Teraz jak jedziemy w góry to albo rano rower i wieczorem spacer po krótszych trasach - góry sowie były do tego super, pełno tras w okolicach 3 godzin, albo jeden dzień jeżdżenia na rowerze a drugi z buta po okolicznych górkach. Fajnym miejscem pod takie chodzenie są okolice Świeradowa albo szklarska poręba. Moi współtowarzysze podczas wakacyjnych wycieczek raczej nie są fizycznie w stanie zrobić tyle km na rowerze co ja, więc mając dzień w którym robimy 8 godzinną trasę strzelam sobie rano dodatkowe 50 km na szosie na rozgrzewkę. Bardzo fajnym miejscem była też srebrna góra, ja rano i wieczorem polatałem na trasach enduro, w ciągu dnia z rodzinką chodziliśmy po fortach, kopalniach złota i hitlerowskich bunkrach. Ja byłem zadowolony bo miałem czas na regeneracje a rodzina była zadowolona, że jej nie olewam. bardzo fajne rozwiązanie. Fajnie, że patrzysz też na możliwości innych osób. Co do hitlerowskich bunkrów etc, rozumiem, że udało się gdzieś zachaczyć o kompleks Riese ? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Greg47 napisał: bardzo fajne rozwiązanie. Fajnie, że patrzysz też na możliwości innych osób. Co do hitlerowskich bunkrów etc, rozumiem, że udało się gdzieś zachaczyć o kompleks Riese ? Dokładnie, polecam te obiekty z kompleksu Riese. My akurat byliśmy w podziemnym mieście w Osówce. Odnośnik do komentarza
Greg47 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 W dniu 23.08.2022 o 18:03, Oskarr napisał: Dokładnie, polecam te obiekty z kompleksu Riese. My akurat byliśmy w podziemnym mieście w Osówce. Ooo ? A o Książ zahaczyliście ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi