kamilo941 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 3 godziny temu, Glinus09 napisał(a): Oj to lipa, jesteś z Inowrocławia ? W jakim są stanie ? Nie, załatwiam temat wysyłkowo. Trochę już śledzę rynek no i cena tego storma jest bardzo okej. Poekspozycyjny to nadal nie jest używany, nikt nim po lesia/w wyścigach nie jeździł. Jedynie usiadł lub przejechał po sklepie, wiec można traktować go jako nowy. Mam zarezerwowany, jedyny minus dla mnie, teraz zacząłem zgłębiać rozmiarówkę. Przy 181 wzrostu rozmiar 21 może być tak na styk, mam dość długie nogi i ręce, wiec chyba warto zaryzykować… trzeba się z tym jeszcze przespać. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Jeśli ten w toruniu jest tylko podrapany ale bez wgniotek to bym go brał za tą cenę. Po paru przejazdach w lesie prawidłowo użytkowany rower MTB powinien mieć już więcej pamiątek po krzakach ? Odnośnik do komentarza
kamilo941 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Ja już zamówiłem, udało się jeszcze, ze sklep za darmo wyślę i jeśli rower będzie za duży mogę go oddać do sklepu 10km od miejsca zamieszkania. Odnośnik do komentarza
Glinus09 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Z Inowrocławia ? Daj fotki jak dojdą 2 minuty temu, kamilo941 napisał(a): Ja już zamówiłem, udało się jeszcze, ze sklep za darmo wyślę i jeśli rower będzie za duży mogę go oddać do sklepu 10km od miejsca zamieszkania. Odnośnik do komentarza
kamilo941 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 7 minut temu, Glinus09 napisał(a): Z Inowrocławia ? Daj fotki jak dojdą Tak, dam znać Odnośnik do komentarza
Glinus09 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Próbowałeś się targować ? 8 minut temu, Glinus09 napisał(a): Z Inowrocławia ? Daj fotki jak dojdą Odnośnik do komentarza
kamilo941 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 5 minut temu, Glinus09 napisał(a): Próbowałeś się targować ? Nie, dostałem wysyłkę za darmo, rabat na przegląd no i sprzedawca trochę się nakombinował, wiec jestem zadowolony (no chyba, ze będzie za duży?) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Mostek raczej do skrócenia do minimum. Ale zobaczysz jak przyjdzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi