elede90 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Czesc, mial ktos do czynnienia z uchwytem typu https://www.4gsm.com/product-pol-43955-Uchwyt-Rowerowy-SPIGEN-GearLock-MF100-Out-Front-Uchwyt-na-telefon-na-rower.html ? Sprawdzi sie to na mtb w terenie czy lepiej kupic sakwe z euti na rame ? Odnośnik do komentarza
MalySzaryCzlowiek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 https://allegro.pl/oferta/gub-85-g-85-uchwyt-rowerowy-na-telefon-kierownice-8226779187 z twoim nie miałem, ale na tym uchwycie jeżdżę ja i parę osób które znam, nie ma opcji, że telefon spadnie. Ostatnio przejechałem na próbę przed startem z nim całą trasę maratonu POMERANIA MTB, etap w gdańsku gdzie zjazdy były bardzo bardzo ostre. Odnośnik do komentarza
woytaski Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Mam i polecam Spigena.Wcześniej z Galaxy S8 a teraz z Galaxy A70.Rewelacyjnie trzyma, przemyślany system montażu (pion/ poziom. Do tego niczym nie ograniczony dotyk. Wcześniej miałem Topeak Drybag i niestety była do niczego.Ograniczona widoczność, słaby dotyk, przegrzewanie się telefonu lub ciągle zaparowany ekran...Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Lambo17 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Gub daje radę w terenie, mogę śmiało polecić Odnośnik do komentarza
elede90 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 ta guma to powinna byc tak pod uchwytem czy bezposrednio na telefon? Odnośnik do komentarza
MalySzaryCzlowiek Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ja jej nie używam, nie jest potrzebna, uchwyt jest bardzo stabilny i sam w sobie idealnie trzyma telefon. Odnośnik do komentarza
MarkoKolo Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Też polecam spigena. Możesz różnie montować, dobrze trzyma i jak chcesz zdjęcie zrobić, to szybko wyciągasz. No i cena świetna. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi