Nickname1 Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Siemka! Oczekuję na szybką odpowiedź od paru dni poszukuję rower za 2000-2500 nie jestem zdecydowany,ponieważ przeszukując forum nie znalazłem odpowiedniego do swoich potrzeb. Jestem amatorem w tej dziedzinie i oczekuję odpowiedź od expertów ale do rzeczy chciałbym żeby rower miał dobrą przezutkę typu (Deore najlepiej, alivo) hamulce hydrauliczne jestem chlopcem o wzroscie 165 cm i 60 kg rama 17 Z góry dziękuję i pozdrawam ROMET ORKAN 4 KROSS EVADO 5.0 KROSS EVADO 4.0 ROMET ORKAN 5 M Odnośnik do komentarza
MalySzaryCzlowiek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Wiesz że jak założysz trzeci temat to nie sprawi, że ktoś nagle zechce lub będzie wiedział co ci odpowiedzieć ? Skoro chcesz Alivio i hamulce hydrauliczne to Romet je ma ? Odnośnik do komentarza
Nickname1 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 19 godzin temu, MalySzaryCzlowiek napisał: Wiesz że jak założysz trzeci temat to nie sprawi, że ktoś nagle zechce lub będzie wiedział co ci odpowiedzieć ? A jednak 19 godzin temu, MalySzaryCzlowiek napisał: Skoro chcesz Alivio i hamulce hydrauliczne to Romet je ma ? Konkretny model? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 W tej cenie deorki nie kupisz ... Odnośnik do komentarza
Nickname1 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 A znasz jakis model z alivo?? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi