Skocz do zawartości

Rower MTB do 3600 PLN

Rekomendowane odpowiedzi

pytanko jeszcze co do tej Indiany i rzekomego braku serwisu, jak sprawa wygląda wtedy z gwarancją która niby jest 2 lata (ogółem) + 5 lat na ramę
jak bym zamówił ten rower przez mediaekspert i tam kupił, to w momencie jak mi by coś się popsuło to jak to wygląda z gwarancją, oni to jakoś gdzieś odeślą i naprawią czy to ściema ?

W Polsce obowiązują dotyczące sprzedaży konsumenckiej w UE. Czyli 2 lata rękojmi na każdy taki towar jak rower. Producent może zaoferować dodatkową gwarancję we własnym zakresie. Zawsze możesz wybrać czy korzystasz z rękojmi czy gwarancji. W przypadku rękojmi zwracasz się do sprzedającego. W przypadku gwarancji albo do sprzedającego albo bezpośrednio do gwaranta. A pytania jak to wygląda w praktyce należy zadać posiadaczom tych rowerów. Wysłałem kiedyś maila do firmy Indiana. Na Berdyczów. Spodziewam się więc że nie będzie to droga usłana różami.

Panie Jacku a ktory byl by lepszy z tych Indianow: X-Pulser 6.9 czy Storm X7? czy moze jednak wystarcza modele nizsze dla podobnych w/w co autor jazd rekreacyjnych ?  193cm/95kg
Ogolnie w tym roku duzo rzeczy bedzie brakowac ? nie tylko rowery - patrze na Decathlon za rowerem od dluzszego czasu i oprocz podwyzszonych cen nadal nie ma rowerow ? np ST540  (zaluje ze od razu nie kupilem w zeszlym roku jak byly ?  choc sam nadal nie weim czy 27,5 bedzie dobry przy moim wzroscie....?

Sam zajmuje sie sprzedaza w sklepie www.honda-sklep.pl i wiem ze beda problemy, znajomi ze Stihla juz mowia ze nie maja sprzetu na tek rok jak kosiarki czy kosy. Takie czasy.....

Indiana Storm od modelu X7 w górę ma sztywne osie i z pewnością jest to lepszy rower niż był X-Pulser. X-Pulser był bardzo przyzwoitym rowerem, takim rekreacja plus. Storm X7 to już spokojnie w maratonach mtb można się pościgać. Dla dużego i ciężkiego sztywne osie to lepszy wybór.

27,5 przy tym wzroście nie wchodzi w grę.