preclova Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Cześć, jestem laikiem rowerowym, ale chciałabym rozpocząć swoją przygodę w tym zakresie. Do tej pory poruszałam się Decathlonowym rowerem "górskim" za kilkaset złotych i przyznam, że ta wersja skutecznie mnie zraziła do jazdy na lata. Chcę się poruszać po twardych asfaltowych drogach, zależy mi na lekkości i swobodzie, bez dodatkowego obciążenia w postaci sakiew, bagażników itp. Myślałam o zakupie roweru szosowego lub fitness. Czy możecie mi coś polecić z bieżących ofert do 2 - 2500? Oczywiście Tribana biorę pod uwagę, ale może w tej cenie znajdzie się coś innego? Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Z nowych w tej cenie nie znajdziesz nic lepszego od tribana. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Wypożycz szosę na 1 dzień. Bo może się okazać że taka pochylona pozycja i sposób obsługi za pomocą klamkomanetek Ci nie odpowiada. Wtedy pozostaje fitness. Mam takie koleżanki co na szosie za cholerę nie. Wolą fitnessa z bardziej wyprostowaną pozycją. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi