Pafcio Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 A ja coś takiego mam: Kot z pierwszego zdjęcia nie jest częścią roweru. :P Generalnie rower ten nie jest jakimś postrachem szos, ale na moje wycieczki i wymagania daje radę. :) Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Naklejka HotWheels na obręczy +15 do szybkości XD Fajny rowerek. Rower długo używany, czy nowy? Który to rocznik? Nie mogłem się zdecydować pomiędzy cross i MTB ;) Kupiłem MTB, teraz bym sobie złożył jakiegoś crossa. Jak bym kupił najpierw crossa sytuacja była by odwrotna :lol: Ile waży? Odnośnik do komentarza
NoOnesThere Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Od czego jest to mocowanie pod ramą? Od pompki? P.S. Naklejka zajebista :D Odnośnik do komentarza
Pafcio Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Naklejka HotWheels na obręczy +15 do szybkości XD Fajny rowerek. Rower długo używany, czy nowy? Który to rocznik? Nie mogłem się zdecydować pomiędzy cross i MTB ;) Kupiłem MTB, teraz bym sobie złożył jakiegoś crossa. Jak bym kupił najpierw crossa sytuacja była by odwrotna :lol: Ile waży? Jeszcze 2 naklejki są na ramie. :) Rower kupiony w 2014 roku jako nowy. Ja od razu byłem zdecydowany na crossa i jak na razie nie żałuję tej decyzji. :) Nie pamiętam, ile dokładnie waży. Szczególnie, że od stycznia ma nowe, cięższe opony, ale podejrzewam, że coś w przedziale 14-15 kg. Od czego jest to mocowanie pod ramą? Od pompki? P.S. Naklejka zajebista :D Tak, mocowanie jest od pompki. Po tym, jak zrezygnowałem z jazdy z plecakiem na rzecz saszetki-nerki, musiałem coś z nią zrobić i tak sobie wykombinowałem. :) P.S. Dzięki ;) Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Niektóre mocowania od pompek da się przykręcić tymi samymi śrubami co koszyczek na bidon. Po prostu uchwyt wchodzi pod koszyczek. To tak na przyszłość, gdyby podczas jazdy telepała Ci się pompka :) Odnośnik do komentarza
Pafcio Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Niektóre mocowania od pompek da się przykręcić tymi samymi śrubami co koszyczek na bidon. Po prostu uchwyt wchodzi pod koszyczek. To tak na przyszłość, gdyby podczas jazdy telepała Ci się pompka :) Łukaszu, powiem Ci szczerze, że gdzieś mi świtał ten pomysł, ale wtedy pompka byłaby po boku ramy i nieco obawiałem się, że może zawadzać o nogę. :) Odnośnik do komentarza
JakubP Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Może pomyśl o zabezpieczeniu ramy przed opaskami/trytytkami bo może to później nie ładnie wyglądać. Te od mocowania na pompke. Koszyczek z Cube-a? Też taki mam, tylko czarny ^_^ Odnośnik do komentarza
Pafcio Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Może pomyśl o zabezpieczeniu ramy przed opaskami/trytytkami bo może to później nie ładnie wyglądać. Te od mocowania na pompke. Koszyczek z Cube-a? Też taki mam, tylko czarny ^_^ Szczerze mówiąc, nie wydaje mi się, że opaski zniszczą ramę. A koszyczek z Kellysa, kupiony w zestawie razem z bidonem, żeby pasowało do roweru. :) Odnośnik do komentarza
Adi Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 A ja coś takiego mam: Kot z pierwszego zdjęcia nie jest częścią roweru. :P Generalnie rower ten nie jest jakimś postrachem szos, ale na moje wycieczki i wymagania daje radę. :) Szkoda że zdjęcia niewidoczne - też kupiłem ten rower niedawno Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi