pojolq Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Witam wszystkich Tak jak w temacie szukam roweru których: Bez żadnych modyfikacji pozwoli na opony 700×35c(nie musza byc grubsze 35 jest wystarczająca) Bedzie posiadał hamulce tarczowe Masa ok. 10kg Rama typu endurance, aczkolwiek chciałbym żeby to byla rama bardziej w stornę szosy niz gravela Powinnien być to rower w cenie dla rowerów używanych ok. 3000zl dla nowych 4000zl Przeglądałem propozycje z forum patrzyłem np: na aspre 1 czy ofertę marina jednak chce poznać inne propozycje, gdyż żadna z nich nie przekonała mnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Nieśmiertelny Triban RC500/520, Kellys Soot, Cube Nuroad. Odnośnik do komentarza
pojolq Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Powiem tak najbardziej zainteresował mnie triban 520 ze względu u na grupe 105, dobra cene i wage oraz hamulce hydrauliczno mechaniczne tarczowe. Kellys fajne hamulce aczkolwiek jest na clarisie (i dosc fajne opony 40c) co w porownaniu z prawie pelna 105 wypada dość słabo a cena ta sama. Wagę tribana jestem w stanie zakceptować i z bolem zewnetrzne prowadzenie linek. Co do cuba jest troche drogi. Może jest ktoś kto wypowie nie nt. tribana 520 Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza
pojolq Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Na you tubie widziałem ta recenzję od airbike'a ale chciałem dowiedzieć się jak wygląda to podczas użytkowania. Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Mam wcześniejszy model tribana 520, jeszcze bez oznaczenia RC. Rower bardzo przyjemny w eksploatacji, polecam. Ciężkie koła i kiepski łańcuch, bądź przygotowany aby często sprawdzać wyciągnięcie łańcucha. Wagę możesz zbić wymieniając btwinowe kowadła na jakieś mavicki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi