biker84 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Witam, kupiłem sobie dwie butelki aluminiowe o pojemności 1l, ale nie mieszczą się w tradycyjnym koszyku rowerowym na bidon. Macie jakieś rozwiązanie mocowania dla tych butelek, bo szkoda mi kasy na zakup specjalnych koszyków. Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 A wskazałbys rozmiary tych butelek moze łatwiej będzie - uchwyty na bidony tez maja swoje "wymiary"- sam kupiłes na pałe bez sprawdzenia to i masz kłopot więc "pomoc wymiarowa" moze cos podpowiadającym podsunie ... Odnośnik do komentarza
mariusz1983 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Witajcie, poszukuję do mojej nowej Indiany X7 Storm koszyka na bidon. Co polecacie. Bidon wybrałem taki https://allegro.pl/oferta/bidon-camelbak-podium-clear-blue-710ml-9032700673 Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Polecam kupić koszyk. Po prostu. Mam 6 różnych koszyków, sprawdzałem różne firmy i nie odczuwam dużej różnicy. Ostatnio kupiłem koszyk meridy, plastikowy, 32 gram, dobre 50 gram lżejszy niż mój stary koszyk z decathlonu! Różnicy 50 gramów nie odczuwam ? W koszyku plastikowym mocniej lata na dziurach i hałasuje, w aluminiowym słabiej lata na dziurach i nie hałasuje, ani z jednego ani z drugiego nigdy mi bidon nie wypadł a jeżdżę w różnych warunkach. Decathlonowe za 15 zł trzymają świetnie, ale ważą 80 gram i brudzą bidon. Plastikowe trzymają gorzej, ale nie brudzą. Odnośnik do komentarza
mariusz1983 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 https://allegro.pl/oferta/koszyk-uchwyt-na-bidon-ixs-x-bc30-50-9571884303 Czy ktoś zna takie koszyki? Jakaś opinia? Odnośnik do komentarza
Oskarr Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Mam koszyk o identycznym kształcie jak ten i trzyma bardzo dobrze, mój jest no name. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi