minia17 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Witam Mam okazję kupić licznik Polar M450. Niestety brakuje magnesu i taśmy czujnika kadencji- https://medshop.pl/magnes-sensora-kadencji-polar.html czegoś takiego dokładniej. Czy można zastosować dowolny inny magnes na korbę? pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 magnes jest magnes, każdy robi to samo ? Odnośnik do komentarza
minia17 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 rozumiem że jakikolwiek magnes niekoniecznie neodymowy załatwi sprawę na taśmie dwustronnej? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 nie wiem co to neodymowy, każdy przyklejony czy oklejony taśmą czy trytytką jaki używałem zawsze działał z licznikami. Odnośnik do komentarza
minia17 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 to nie jest takie oczywiste. Miałem kiedyś stary licznik Sigmy i jak kupiłem nowy, to okazało się, że nie działa z magnesem od starego licznika a z nowym i owszem. Najwidoczniej wbrew pozorom są różnice, zapewne w mocy tego magnesu. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Widać Sigma to jest stan umysłu ? Maiłem przeróżne liczniki i magnes dowolny za grosze zawsze w nich działał. Cateye, Ciclosport, Garmin, chińczyki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi