DamianJon Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Mam pytanie, czy dało by się zrobić z ostrego koła, zwyczajny rower z wolnobiegiem? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, DamianJon napisał: z wolnobiegiem a czemu nie z kasetą? W tylny trójkąt raczej koło z kasetą/wolnobiegiem nie wejdzie. Może z przerzutka w piaście da radę. Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Chcesz przerzutki w ogóle czy single speed? Tapatalk'd Odnośnik do komentarza
DamianJon Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Chcialbym rower z przerzutkami lub bez, tylko bez ciaglego pedalowania Odnośnik do komentarza
pepe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Widziałem w niektórych rowerach z ostrym kołem piasty typu flip-flop, po obróceniu piasty masz albo ostre koło, albo nakręczaz wolnobieg i masz singla : https://antymateria.com/produkt/piasta-antymateria-tyl-flip-flop-36-otw-srebrna/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi