lukasz.przechodzen Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Na początku sierpnia odwiedziłem Słowację, żeby wystartować w maratonie Skoda Horal MTB i sprawdzić jak to jest z takimi wyścigami. I bardzo mi się spodobało ? Krótką relację znajdziecie na blogu:https://roweroweporady.pl/skoda-horal-mtb-maraton-przemyslenia-po-pierwszych-zawodach-mtb/ Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 No i super, że wziąłeś udział. I jeszcze lepiej, że Ci się podobało. Cytat nie ma sensu spalić się na pierwszym, i tak tego nie wygram ? A przecież wrzuciłeś zdjęcie z podium ? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 3 godziny temu, thalcave napisał: A przecież wrzuciłeś zdjęcie z podium ? Nie było jeszcze strzeżone, to sobie wlazłem ? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Podjezdzalem Kralova Hole. Piekna gorka. I bylo bardzo ciekawie bo na dole bylo piekne sloneczko i ciepelko a na gorze huragan 120 km/h i moja przyjaciolka poruszala sie na czwrokach :) Jechalusmy tez z mlodym z Popradu cyklohodnikiem do Svitu a stamtad do Strby wiec tez okolice ktore przemierzales.Sent from my SM-T360 using Tapatalk Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Kawałek tą cyklotrasą wzdłuż rzeki Poprad przejechałem rano w ramach rozgrzewki ? Bardzo fajne miejsce do miłego spędzenia czasu. Na Kralovą chętnie się kiedyś wybiorę, ale bez zawodów, totalnie na luzie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi