lukasz.przechodzen Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 W końcu udało mi się zamknąć cykl "W co się ubrać na rower" :) W ostatnim wpisie z tej serii napisałem o okularach rowerowych: https://roweroweporady.pl/jakie-okulary-rowerowe-kupic/ Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja kupiłem okulary na aliexpress. Na razie się sprawdzają, ale przy dużych prędkościach na szosie trochę wieje po bokach. Odnośnik do komentarza
Diodek Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Ja kupiłem okulary na aliexpress Podzielisz się linkiem ? Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Proszę. Odnośnik do komentarza
Diodek Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dzięki Odnośnik do komentarza
dusti Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Proszę. Kupiłem z tej aukcji i czekam już miesiąc :( Mam nadziej, że jednak dojdzie, bo okularki fajne :) Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Do mnie też szły jakiś miesiąc Tapatalk'd Odnośnik do komentarza
Diodek Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Kupiłem z tej aukcji i czekam już miesiąc :( Mam nadziej, że jednak dojdzie, bo okularki fajne :) Do 60 dni roboczych może iść paczka... Odnośnik do komentarza
joesatch Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 A jak z wkładkami do korekcji ? ktoś może się podzielić ważeniami ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi