Damien948 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam, mam rower bodajże z 2008, który na pewno chcę sprzedać. Niestety jest to rower z tych "tańszych", nie umywa się do tych wszystkich lepszej jakości i zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby go sprzedać w częściach? Myślicie, że łatwiej go będzie sprzedać rozbierając go i wystawiając osobno każdą część, która może się komuś przydać? Czy to jest bez sensu i lepiej mimo wszystko wystawić go w całości i liczyć na szczęście? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na części bez sensu. Narobisz się a dostaniesz grosze. Tylko w całości. Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Potwierdzam. W dodatku będziesz te części sprzedawał miesiącami, a i tak sporo części zostanie. Odnośnik do komentarza
SklepBiker Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Też mam takie zdanie,jeżeli rozbierzesz go na części,to sprzedaż je za grosze o ile to w ogóle będzie opłacalne. Jeżeli już to radzę wyeliminować wszystkie usterki,doprowadzić go do stanu używalności i wystawić w całości do sprzedaży. Odnośnik do komentarza
Bikeislive Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Wszystko zależy od faktycznego stanu części oraz roweru jako całości,nie mniej jednak rozkładając go na części to musisz liczyć się z tym,że zarobisz nieco mniej niż wystawiając cały rower,wiec tutaj opinie są raczej jednogłośne. Odnośnik do komentarza
SklepBiker Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 I jak sprawa roweru, sprzedałeś go ostatecznie w całości czy jeszcze nie? Jeżeli wątek jest aktualny oraz zaglądasz na forum to koniecznie daj znać, będziemy czekać na Twoją odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi