Piotr44 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Hej, waham się między: 1. Specialized Crosstrail Mechanical Disc 2019 2. Trek Dual Sport 2 3. Kellys SPIDER 50 BLACK ORANGE 29" Co myślicie? Odnośnik do komentarza
Mociumpel Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ja bym się zastanawiał między 1 a 3 - różnica 100 zł na korzyść Kellysa do mnie przemawia - weź 3 bo najtańszy ... Jeśli spytasz o podstawe merytoryczną to odpowiem że do stuntu, dirtu i downhilu idealny bo z pytania JAKI wybrać wiadomo że chodzi o dyscypliny ekstremalne a wiadomo że najtańszy jest najlepszy do wszystkiego ... Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Spec, przyzwoita rama, beznadziejny amortyzator beznadziejny osprzęt. Trek dokładnie taki sam shit Kellys Spider też shit tylko mtb Jeśli rozważasz mtb to sugeruję stronę sklepu Media Expert. Są tam obecnie znacznie lepsze rowery za niewiele ponad 2k. Dodam że posiadałem Speca Crosstraila tylko zupełnie innej klasy. Expert na XT. I poszedł do kolegi bo wolę rower mtb. Odnośnik do komentarza
smalec5 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 https://www.mediaexpert.pl/rowery-mtb/rower-indiana-x-pulser-5-9-m21-czarno-grafitowy,id-1272954 za 2299 mysle ze najlepsza opcja. Full deore Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi