Cookies Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Chcę napisać temat i od około 2 godzin i wyskakują mi takie błędy - nie pomaga, to , że czekam. CleanTalk. Spam protection *** Forbidden. Data submitted too often. Please wait a few minutes. Contains contacts. *** Jakieś sugestie? Temat nie może mieć za dużo linków ? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Dnia 24.06.2019 o 08:52, Cookies napisał: Chcę napisać temat i od około 2 godzin i wyskakują mi takie błędy - nie pomaga, to , że czekam. CleanTalk. Spam protection *** Forbidden. Data submitted too often. Please wait a few minutes. Contains contacts. *** Jakieś sugestie? Temat nie może mieć za dużo linków ? Tak, może tak być, że wtyczka antyspamowa blokuje nadmiar linków. Ale dodałem do białej listy Twoje ostatnie IP z którego się logowałeś na forum, powinieneś mieć teraz z tym spokój. Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 @lukasz.przechodzen próbując wrzucić temat mam taki błąd A potentially unsafe operation has been detected in your request to this site Your access to this service has been limited. (HTTP response code 403) If you think you have been blocked in error, contact the owner of this site for assistance. Block Technical Data Block Reason:A potentially unsafe operation has been detected in your request to this site co można z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza
lukasz.przechodzen Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Wtyczka antyspamowa Cię zablokowała. Spróbuj teraz. Tylko jeżeli wrzucałeś dużo linków, postaraj się ograniczyć ich liczbę ? Odnośnik do komentarza
Greg29 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 Czasami nawet jednego linka nie można wrzucić bo się nagle ta wtyczka uaktywnia ? Odnośnik do komentarza
wierzbajol Opublikowano 4 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2023 14 godzin temu, lukasz.przechodzen napisał(a): Wtyczka antyspamowa Cię zablokowała. Spróbuj teraz. Tylko jeżeli wrzucałeś dużo linków, postaraj się ograniczyć ich liczbę ? Dzięki, działa, fakt było ich trochę, ale to dlatego aby czytający nie musieli sami szukać ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi