karol1994czx Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Witam. Jakiej średnicy support pressfit od token ninja powinienem wybrać dla giant defy 1 z 2016 roku? Odnośnik do komentarza
joesatch Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Też jakiś czas temu szukałem tej informacji, napisałem do Token'a i podpowiedzieli. Ale tak żebyś nie musiał szukać to ja u siebie zamontowałem ten:BB841T-41, Frame: BB86/BB92, Crank: Shimano Dodam że z ramy Defy przekładałem ten wkład do ramy Contend i też pasują. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
joesatch Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 A i jeszcze... nie każdy serwis ma klucz do montażu tego wkładu. Więc albo dokupisz od Tokena albo liczysz że w serwisie jednak mają takowy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Drobna uwaga. Ostatnio widziałem post że Giant nie uznał użytkownikowi gwarancji na ramę z powodu używania suportu Token Ninja, który uszkodził mufę karbonowego suportu. Odnośnik do komentarza
karol1994czx Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Drobne sprostowanie, mam gianta defy 1 z 2015 roku i korbę fsa. Czy zmienia to typ supportu jaki muszę wybrać? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi