forii Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 @jajecek jak to sprawdzić pod centrymetry? Odnośnik do komentarza
forii Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dobra juz mam tylko no wlasnie, to co mnie interesuje bo wiadomo ze kazdy sie obawia ze dobierze za duży rozmiar, a co w przypadku gdy ktos swiadomie wybierze za mały rozmiar? ramy/sztycy podsiodlowej Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 google.com Odnośnik do komentarza
forii Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 sprawdzilem juz i wychodzi że powinienem wziąć L ale ja wlasnie chce miec krótszy reach by nie byc az tak pochylonym podczas jazdy, co jezeli wybiore mniejszy rower? M? Odnośnik do komentarza
thalcave Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Rower trailowy z definicji powinien oferować lepszą pozycję niż rower XC, ale jeśli nadal jest dla Ciebie zbyt 'leżąco' to zawsze możesz sprawdzić inny rower full suspension do traila. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi