jajacek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Mam pod samym ośrodkiem gdzie mieszkamy, w Miłkowie koło Karpacza, piękne trasy na szosę i na mtb. Niestety nie mam roweru. Tzn. niby mam, ale Markowi spadł na zjeździe łańcuch, szarpnął i urwał hak przerzutki i kabel od Di2, O ile hak to nie problem bo mamy zapasowy to kabel od ręki nie do dostania, więc mi zabrał mój rower. Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 No jak pech to pech. Więcej rowerów musisz tachać ze sobą :) Wracaj do zdrowia, trzeba Langa pokonać za rok :D No i gratulacje za brąz dla młodego. Niech moc będzie z Wami ! :) Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Gratulacje przekazałem osobiście w Bukowinie, a teraz sobie tak myślę że może a było zrobić spotkanie forumowiczów w Bukowinie, kilka osób pewnie było, kilka miało blisko:) Odnośnik do komentarza
ktokolwiek Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jak czas, zdrowie i finanse pozwolą to za rok planuję odhaczyć TdPA i może Tatra Road Race, a może i coś się jeszcze ciekawego znajdzie w kalendarzu. Znacznie to ciekawsze niż snucie się po równinach :) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Fakt że można w przyszłym roku zrobić spotkanie przy okazji TdP. Odnośnik do komentarza
niet Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ja planuję być. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi