jajacek Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Next week mnie nie ma. Wyjeżdżamy na 3-etapówkę. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Mnie też nie ma więc się dobrze składa :)Do tego czasu pewnie już złożę, ale wpadnę towarzysko najwyżej :) Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Upgrejd 2/3 :) Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ile zębów na korbie? Ten nóż też w zestawie :p? Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 38/24 A nóż nie. Mój był od dawna:) Zawodowo się zajmuję poniekąd robieniem noży oprócz pracy w IT https://www.facebook.com/SzenkxCustomKnives/tutaj parę jest Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 4 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Pierwsza porażaka zaliczona. Musiałem prosić o zdjęcie kasety. Sam nie dałem rady. Teraz walczę z gripami i prowadzeniem linek... Powinienem robić fotorelację albo live w ogóle, to byłaby komedia XD Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Hahah, też miałam podobne odczucia, gdy składałam dwa Gianty do kupy :D Wprawdzie bez pomocy z zewnątrz się obyło, ale mamy całą obrypaną futrynę w salonie, ponieważ po dobroci pedały nie chciały puścić ;) Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 U mnie tylko kaseta stworzyła jakiś tam problem, ale miałem do dupy klucz. Pan na serwisie zmienił kasetę w 2min i za free. Czeka mnie wewnętrzne prowadzenie linek, bo niestety chyba konieczna będzie wymiana. Niestety dopiero po weekendzie do tego będę mógł przysiąść. Myślałem że będzie trudniej ale YT uczy YT radzi ;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 U mnie YT z linkami nie pomógł. Na dwa rowery straciłam około godziny, bo pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Aż się boję, co to będzie, jak przyjdzie naprawdę wszystko wymienić, a nie tylko połowę ;) Swoją drogą, jakie miałam parcie na linki wewnątrz ramy, tak teraz mój entuzjazm baaardzo osłabł i najchętniej wróciłbym do tradycyjnego rozwiązania. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Po długim weekendzie zostało jeszcze tylko wyregulowanie przerzutek i będzie można śmigać. Jednak zakup stojaka serwisowego to konieczność przy tego typu zabawie. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 dziś miarka się przebrała... zostawiłem rower z niezapiętymi linkami i zdolne dziecko dało radę przeciągnąć je z powrotem, znaczy wyjąć z ramy i pancerzy... Prowadzenie linek wewnątrz ramy to jakaś rzeźnia jest... chyba trzeba być chirurgiem naczyniowym... ahaa i najlepiej z gripami poradziła sobie igła i strzykawka z wodą. Zajęło to z 5 min z obydwoma. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Trzeba było dać pod prądem :p Wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Teraz zrobię to co potrafię najlepiej :) zapłacę za to :) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Hahah, no jakoś mi też to idzie najlepiej. Mam ostatnio ok. 500zł długu wobec domowego budżetu, więc usunęłam na OLX i Allegro wszystkie obserwowane kategorie, żeby mnie już nic nie kusiło i przyrzekłam sobie solennie, że do końca wakacji nic rowerowego sobie nie kupię, chyba że będzie to część kompletnie uniemożliwiająca dalszą jazdę. Tak sobie wypostanawiałam i wczoraj po godzinie jazdy znów ok. 150zł do Centrum Rowerowego pofrunęło... :P I najgorsze, że naprawdę nie mam poczucia, że to są jakieś bajery typu trzeci komplet rękawiczek, ładniejszy dzwonek czy ciut lżejsza opona. Pocieszam się tym, że nie jeżdżę konno i nie wydaję na alkohol ani na panny ;) Ale czekaj, przeczytałam Twojego posta jeszcze raz: to znaczy, że pancerze są, a i tak jest kłopot z przeciągnięciem linki? U mnie był on wyłącznie dlatego, że linkę zakładałam używaną i ona miała malutkie rozwarstwienie (wystarczyło, aby haczyła). Czy kwestia tego, że masz rower z wewnętrznym prowadzeniem linek - dosłownie, a nie pancerzy? Bo spotkałam się z oboma rozwiązaniami i ten z pancerzami wewnątrz wydawał mi się totalnie bezproblemowy (no, chyba że dojdzie do wymiany pancerzy, to już gorzej). Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 A ja to wydaje :)? Żona by się chyba nie zgodziła :lol: Mam 3 hobby i każde niestety dość kosztowne. plus taki że wrzucam trochę w koszty firmy. Jest wewnątrz tylko prowadzenie linek ale już widzę takie "drobne" prace i mam przed oczami awanturę w domu :) Ja strasznie szybko się denerwuję i myślę że by mnie to "przerosło" :) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi