szenkx Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Robił ktoś takowe w upgready? Dziadkowie kupi https://www.kross.pl/pl/kid/kidoI trochę ciężko się młodemu pedałuje i myślałem o zmianie zębatki na ciut mniejszą. Nie, nie ma się przyzwyczajać, bo ze względu na zdrowie to zajmie i tak dużoooo. Odnośnik do komentarza
Bonnum Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Moja córka ma podobny. Jest beznadziejny i bardzo ciężki. Też myślałem nad zmianą tylnej zębatki, ale w końcu się za to nie zabrałem, a traz już sobie z nim jakoś radzi. Ogólnie rower fatalny ale konkurencja też niczego lepszego nie ma. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 No właśnie nie ja wybierałem, ale rowerek waży jakieś 9kg, co przy tej wielkości było dla mnie sporym zaskoczeniem. Może w tygodniu go rozbiorę i zobaczymy co tam siedzi. Odnośnik do komentarza
Bonnum Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Tylko zostaw sobie tą zębatkę na później jak dziecko podrośnie to się znów przyda Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Gdzieś wyczytałem, że cała korba do zmiany, ale to się akurat okaże. Dziś rozbieram swojego dziada na porządne smarowanie i regulacje. Odnośnik do komentarza
Bonnum Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Czemu korba a nie tylna zębatka na większą i nowy dłuższy łańcuch? Daj znać jak Ci poszło. Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jak wstawi większą zębatkę na tył, to osłona pewnie nie wejdzie. Odnośnik do komentarza
szenkx Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Dam znać, chwilowo odłożyło mi się to w czasie, ale mam nadzieje że uda się coś zrobić. Osłona rzeczywiście jest dość mała, ale zastanawiam się w ogóle nad jej obecnością. Czy jest ona konieczna bo wydaje się że nie. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Mnie też się wydawała zawsze niekonieczna i bardzo się cieszyłam, gdy okazało się, że do szos w ogóle żadnych się nie montuje. Po tygodniu miałam zerwane sznurówki i teraz jeżdżę w króciutkich :D Tak że jak dziecko nosi krótkie spodnie oraz buty na rzepy, to co najwyżej będzie problem z domyciem prawej łydki i ewentualnie wypraniem naciąganych skarpetek ;) Odnośnik do komentarza
hit55 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Całkiem ciekawa propozycja. Osobiście sam jeżdże na krossie, jak cała moja rodzina, chwalimy sobie bardzo tego producenta. Jakościowo wszystko okej, serwis też na wysokim poziomie. Fajne jest to, że co sezon prezentują różne półki cenowe, tak, że każdy może sobie pozwolić. Odnośnik do komentarza
Kacper86 Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 W dniu 26.06.2018 o 11:51, szenkx napisał: Dam znać, chwilowo odłożyło mi się to w czasie, ale mam nadzieje że uda się coś zrobić. Osłona rzeczywiście jest dość mała, ale zastanawiam się w ogóle nad jej obecnością. Czy jest ona konieczna bo wydaje się że nie. Hej! Udalo sie wymienic? Bo mam podobny problem z rowerem Indiana 16 dla dziecka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi