MARIUSZZZ Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam. Przymierzam się do wymiany linek i pancerzy w moim rowerze. Przy okazji chciałbym wymienić również klocki w hamulcach. Problem w tym, że prócz Shimano nie znam innej firmy produkującej takie części godnej zaufania. Stąd pytanie: na jakie marki można zwrócić uwagę, by kupić przyzwoite klocki, a nie jakieś atrapy? Może znacie po prostu konkretne modele. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Firm dziesiątki. Najlepiej dwu lub trójfazowe. Accent, Barradine, Merida i wiele innych Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja jestem niezmienną fanką Kelly's DualStop. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Odkąd je odkryłam jakieś 10 lat temu, tak naprawdę nie znam innych rodzajów ;) Przez chwilę awaryjnie miałam je nawet w szosie :p Odnośnik do komentarza
MARIUSZZZ Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 W tym tygodniu byłem w Olsztynie i w Elblągu. Pomyślałem, że przy okazji zajrzę do kilku sklepów i spróbuję kupić jakieś przyzwoite klocki. Wynik przerósł moje oczekiwania. Wydawało mi się, że skoro w sklepie oferuje się m. in. rowery za 10 tys., to i części będą zróżnicowane. Jednakże pomyliłem się. Wszędzie (gdzie byłem) mieli tylko najtańsze shomanowskie klocki. Jak usłyszałem w jednym ze sklepów: "Kolorowych nie mają" ;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Poszukaj na Allegro Axel Sport z Rzeszowa - kiedyś kupowałam wspomniane wyżej klocki z przesyłką za free ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi