NotForEveryone Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Będę chciał zmienić kierownicę na większą i zmienić rączki, ale nie wiem czy wogóle warto brać ten rower.Bardzo bym prosił o poradę. Z góry dziękuje:) Odnośnik do komentarza
grzegorz75jan Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 W jaki sposób oprócz strzału w ciemno lub właśnie nic niemówienia ktoś ma odpowiedzieć jeżeli nic o tobie i o tym rowerze nie wie. Nie podajesz swoich widełek cenowych, preferencji jazdy, wagi, wzrostu, przekroku. Oprócz nic nie mówiących zdjęć nie ma jak ocenić stanu technicznego,ceny, wyposażenia, wymiarów. Czy tylko mnie zadziwiają te szprychy w przednim kole. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Grzegorz - one podnoszą wartość roweru, kwalifikując się do muzeum sztuki awangardowej ;) Odnośnik do komentarza
Marekk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opłaca się, a nawet nie. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja jak go widzę, to czuję się jak moja polonistka w podstawówce, która mówiła, że gdy poprawiała klasowe dyktanda, to w połowie sięgała po słownik ortograficzny, bo już nie była pewna, czy przypadkiem to nie ona nie wie, jak się coś pisze ;) Co to w ogóle za napis na ramie jest? Odnośnik do komentarza
slawros Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ciekawe jak wózek przerzutki ma obsłużyć te tryby... Szprychy kultowe. Za stówkę, kto wie, można zaryzykować. Mnie się przypomina nasze powiedzonko serwisowe, ze coś wymyślił jakiś tfurca. Przez duże tfu. ;) Odnośnik do komentarza
Grawitacyjny Opublikowano 28 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dokładnie, ciężko coś doradzić jeżeli nie podasz, tego, czego dokładnie oczekujesz od roweru plus sam budżet, do tej kwoty musimy się umówić że jednak nie uda się znaleźć raczej niczego sensownego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi