rowerowy365 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Głowę bym dał, że w Wigrach były takie zwykłe "jednocalówki" ale to było tak dawno temu, że widocznie pamięć zawodzi. ;) Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Poszukaj na OLX - tam można znaleźć chyba wszystko... prócz taniej szosy na nowej Sorze dla 165cm krasnala :p A bardziej jeszcze taniego gravela. Odnośnik do komentarza
janciowodnik Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Głowę bym dał, że w Wigrach były takie zwykłe "jednocalówki" ale to było tak dawno temu, że widocznie pamięć zawodzi. ;) Łożyska sterów - jak najbardziej. Rura sterowa też miała chyba 1" (teraz jeż nie mogę sprawdzić :) ), ale sztyca kierownicy trzymała się rury sterowej na taką śmieszną obejmę z klamką lub motylkiem. Tzn. miała się trzymać ;) Czy wyobrażasz sobie śrubę przewleczoną przez sztycę długości 40 cm? Ukręcił byś ją trzymając klucz 1 palcem :) Poszukaj na OLX - tam można znaleźć chyba wszystko... prócz taniej szosy na nowej Sorze dla 165cm krasnala :P A bardziej jeszcze taniego gravela. Widziałem kiedyś na allegro szosę w rozmiarze 50 cm w dziale: rowery dziecięce :) Ale tak serio - małych - jakoś nikt nie sprzedaje. Ramy 52/53 - szukałem pół roku. Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Ja właśnie jestem po miesiącu. Chwilami mam ochotę sprzedać wszystko, kupić Kandsa i pchać rower w Bieszczady (bo przecież po miesiącu spędzonym przed monitorem na takiej krowie nigdzie nie podjadę :P). Ewentualnie wysyp agresywnych Speców Allez - jakaś wyprzedaż chyba jest. Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Oj pojechałbym w Bieszczady. Tak chociaż na miesiąc, dwa. ^_^ Odnośnik do komentarza
unavailable Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Masz na czym, zazdro! ;) A ja mam koło, którego nie da się wcisnąć do widełek i nikt nie umie nic z tym zrobić :P Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Ale ja tak nawet bez roweru. Lubię się szwędać po górach z plecakiem i spać gdzie mnie noc zastanie. Żona mówi, że nienormalny jestem ;) . We wrześniu wyskoczę na kilka dni pewnie w Karkonosze bo bliżej ale to zawsze jakieś góry, a o tej porze roku pusto na szlakach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi