unavailable Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @NoOnesThere, dzięki za podpowiedź :) Zarówno B'Twiny, jak i Brubecki nie mają odblasków. Nie są też zrobione z lycry czy innego śliskiego materiału (w przypadku BTwina widać to na drugim zdjęciu na stronie), co dla mnie osobiście jest zaletą, ponieważ w przypadku zahaczenia o rzep z rękawiczek nie jest od razu skudłacone i wyciągnięte. @gielo, ale są ocieplane, a chyba autor chciał wersję bardziej letnią. Tak w ogóle cena BTwinów bardzo podobna. Odnośnik do komentarza
amatorex Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jeśli koniecznie chcesz znać opinię na temat potówki poczekaj kilka dni, już do mnie wysłali identyczną. Będę testował na dniach. pzdr I jak tam doszło już? :) przetestowane ? Odnośnik do komentarza
amatorex Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Dziękuję wszystkim którzy tutaj dodali swoje 3 słowa:) zamówiłem już komplet od bcm nowatex jak dojdą to dam znać co i jak :) Odnośnik do komentarza
dawidm Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 I jak tam doszło już? :) przetestowane ? tak, w czwartek odebrane i już kilka razy pojeździłem. Potówka spełnia w 100% swoje zadanie :) Z pewnością lepiej się sprawdza niż ta Decathlonowa 100 za 35zł. Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Hej wczoraj doszły prezenty od decathlonu. I zapytam te nogawki powinienem zakładać na letnie spodenki czy pod spód? Odnośnik do komentarza
amatorex Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No Jacek gratuluję zwycięstwa syna w Opinogórze:) Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Dzięki. Pięknie jechał. Tu relacje i fotki: https://www.facebook.com/jacek.kapela.18/posts/1651320128285296https://www.facebook.com/jacek.kapela.18/posts/1651359801614662 Odnośnik do komentarza
amatorex Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Byłem widziałem ale jak dojeżdżają końcówka i startowali najmłodsi:) I tylko usłyszałem że Marek wygrał a Ciebie na wozie widziałem:) Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dziś w Oświęcimiu będę na karpackim wyścigu kurierów. Młodzieżowcy, juniorzy będą startować. Piszą, że wyścig ten najważniejszy dla młodzieżowców w Europie. Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Byłem widziałem ale jak dojeżdżają końcówka i startowali najmłodsi:) I tylko usłyszałem że Marek wygrał a Ciebie na wozie widziałem:) No i nie podszedłeś się przywitać? Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dziś w Oświęcimiu będę na karpackim wyścigu kurierów. Młodzieżowcy, juniorzy będą startować. Piszą, że wyścig ten najważniejszy dla młodzieżowców w Europie. Na razie nie mam wiedzy na temat kategorii w których nie jeżdżą znajome mi dzieciaki. O ile mi wiadomo to dla młodzieżowców od niepamiętnych czasów najważniejszy był Tour de l'Avenir czyli odpowiednik Tour de France dla kategorii U23. Polskie wyścigi, oprócz Tour de Pologne, o ile się nie mylę, kompletnie się w Europie nie liczą. Wyścig Pokoju, przejety przez Czechów i organizowany dla U23 jest chyba liczącym się. Swego czasu był rozgrywany na trasach, które bardzo lubię, w Jesenikach. Odnośnik do komentarza
DawidK Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Jajacek dzięki aż tak się nie znam tak opisywali. To kilku etapowy wyścig. Ale będąc nie miejscu to słabo było nie robiło wrażenia, że impreza ważna kolarska jest. Odnośnik do komentarza
amatorex Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zajęci byliście mocno :) tylko słyszałem że kogoś z łodzi szukaliscie bo dochodziliscie chyba kto zajął dalsze miejsca a mnie czas naglil:) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi