dzings Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Mam takie dwa rowery upatrzone dla mojej dziewczyny https://www.liv-cycling.com/pl/tempt-2-ge https://superiorbikes.eu/pl/2018/modo/modo-xc-877/matte-grey-steel-grey-pink Jak sądzicie który jest lepszy ? Bądź jakie możecie mi zaproponować w podobnej cenie z amortyzatorem powietrznym Odnośnik do komentarza
jajacek Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ten Giant to kompletny chłam. Jeśli nie waży 80 kg to amor się pod nią prawie nie ugnie. Superior się ugnie ale nadal jest to chłam. Ghost Tacana, Cube Attention SL 2017, Kellys Thorx 30 2017, jakiś Kross, chyba Kross R7, Merida Big Seven 500/600. Odnośnik do komentarza
dzings Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 a czym one się różnią? bo jeden i drugi to XCR to dlaczego jeden się ugnie a drugi nie ^^. Waży 50 kg. Odnośnik do komentarza
krzysiekw Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ten drugi jest ze sprężyną powietrzną Odnośnik do komentarza
rowerowy365 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Powietrzny możesz dopompować do wagi jeźdźca. No i jest lżejszy. Przejrzyj te, które zaproponował Jacek. Odnośnik do komentarza
dzings Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Wiem wiem, bo sam jeżdżę na RS Reba a z tyłu mam foxa i pompuje pod siebie, tylko nie ogarnąłem tych oznaczeń, myślałem że wszystkie XCR`y są powietrzne. Przeglądałem, lecz bardziej mi chodzi tutaj o modele typowo kobiece. Rozumiecie wygląd dla kobiety ważniejszy, a ja muszę wybrać jak najmniejsze zło, ale widzę że Pan Jacek proponuje rozejrzeć się w modelach z zeszłego roku.Nie chce tez kupić jakiegoś chłamu bo mój specialized może ma 7 lat ale po wymienionym osprzęcie na slx i hamulcach xt to inna bajka niż te rowery. Choc Kross r7 i merida big sevem 500 to dobre rowery jak na cenę 3200 zł teraz.Jak znajdę gdzieś ma terenie Warszawy ta meride 15 bądź 17 ramę to chętnie obejrzymy może przypadnie do gustu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi