Szukam Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Z pewnością bez wizyty w sklepie i "przymiarki" się nie obejdzie... O którym z TREKów Pan KRZYSIEKW wspomniał, że jest fajny? Bo parę wysłałam i nie wiem na który model mam "skupić" uwagę. Ale z pewnością zostanę przy tej firmie TREK. Odnośnik do komentarza
Szukam Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Pytanie jeszcze mam, dlaczego połączenie psa i roweru to zły pomysł? Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Bo będą to wycieczki max 4-5km, i to rekreacyjnym tempem, zwykłe psy są słabe kondycyjnie jak na takie wycieczki (znajomy czasem zabiera swojego psa by się wybiegał). Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Szukam Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Spokojnie, mój pies na brak kondycji nie może narzekać I wiem, że trasy nie mogą być za długie. Ale dzięki za uwagę. Odnośnik do komentarza
kaliniec Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Bo ani rowerzysta sie nie najeździ ani pies nie pobiega z naciskiem na to pierwsze. Osobiście wydaje mi się to połączenie niezbyt bezpieczne. Odnośnik do komentarza
Szukam Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ok rozumiem. Każdy może mieć inne zdanie w tej kwestii. Ten temat można kiedyś też poruszyć Ja teraz potrzebuje pomocy w wyborze roweru, dla mnie do jazdy, czy to w towarzystwie psa czy też bez Odnośnik do komentarza
Nath147 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Używane rowery najlepiej kupować osobiście. Szczególnie z olx, gdzie transakcje nie są w żaden sposób rejestrowane, gdzie mało kto wyśle rower w ciemno (taka przesyłka to są koszty i ryzyko, że kurier coś uszkodzi), a i ja nie wypłacalnym kasy komuś też w ciemno, (bo może cię sprzedający nie oszuka, ale jak kurier uszkodzi lub zagubi przesyłkę to można zostać z ręką w nocniku). By czasem nie kupić czegoś czego używanie może zagrażać zdrowiu, lub kradzionego sprzętu (spisalbym umowę kupna sprzedaży). Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi